Ray-Ban

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
2 065 Resultat

RAY-BAN

Är du på jakt efter det perfekta märket för glasögon och solglasögon? Då har du hittat rätt! Ray-Ban är ett av världens mest populära märken för glasögon och solglasögon. Ray-Bans glasögonmodeller ligger inte bara i toppen av bästsäljarlistorna världen över, utan skapar kontinuerligt nya trender med sin innovativa design.

Du har säkert hört talas om de välkända Aviator-glasögonen som skapades för piloter i det amerikanska flygvapnet. Andra glasögonmodeller som har fått kultstatus är Wayfarer och Clubmaster. De har blivit så älskade att de inte längre går att missa – vart du än vänder dig ser du dessa modeller!

Ray-Ban skapar hela tiden nya glasögon och solglasögon. Det spelar alltså ingen roll om du är ute efter ett par med eller utan styrka, dam- eller herrglasögon eller hel- eller halvbågar – med Ray-Ban blir det aldrig långtråkigt! Märket erbjuder en rad olika former och färger, så det är perfekt om du vill experimentera eller helt enkelt bara kombinera.

Ray-Bans framgångsrecept består av en blandning mellan design, funktionalitet och hög kvalitet. Det gör att många kändisar har blivit trogna Ray-Ban-kunder. Gör som kändisarna och bli en av Ray-Bans anhängare idag. Hitta dina favoritbågar från Ray-Ban hos Mister Spex!

Ray-Ban – dina favoritbågar hos Mister Spex

Hos Mister Spex kan du enkelt beställa dina favoritbågar online. Är du osäker på vilka bågar från Ray-Ban du tycker bäst om? Då kan du prova otaliga glasögon i vårt digitala provrum. Det spelar ingen roll om du är ute efter progressiva glasögon eller solglasögon – Ray-Ban är märket för dig!

Mister Spex gör det verkligen lätt att hitta rätt glasögon. Använd filterfunktionerna till vänster för att sortera glasögonen. Klicka till exempel i din ansiktsform, om du vill ha garnityr, hel- eller halvbågar och vilken form bågarna ska ha. Du kan till och med välja vilken ansiktsbredd du har. Ray-Ban har glasögon för alla.

Färgglada glasögon och unika former från Ray-Ban

Älskar du, precis som vi, färgglada glasögon? Ray-Ban Erika är en glasögonmodell som finns i många olika färger. Du kan välja mellan olika färger på både bågarna och glasen. Nyfiken? Klicka på länken så får du se:

Utöver de klassiska pilotsolglasögonen finns solglasögon från Ray-Ban även i andra spännande former, som till exempel cateye, bowline och wraparound. Självklart finns även rektangulära, fyrkantiga och runda solglasögon med i vårt sortiment från Ray-Ban.

En av de kanske mest kända glasögonmodellerna från Ray-Ban är Ray-Ban 4147. Med stora, rundade glas ger Ray-Ban 4147 maximalt solskydd samtidigt som de ger dig en modern och trendig look.

Dina fördelar hos Mister Spex

Hos Mister Spex hittar du ett stort utbud av olika glasögon och solglasögon från Ray-Ban för dina individuella behov. Är du fortfarande osäker på vilka glasögon du ska välja? Läs vår glasögonguide för att få lite hjälp på traven eller få inspiration genom att hålla dig uppdaterad på säsongens nya trender .

Vill du hellre låna hem glasögonen för att prova hur de känns innan du köper dem? Du kan låna upp till 4 bågar i 10 dagar. Läs mer om hur hemlån av glasögon går till här.

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo