Ray-Ban - Alla storlekar

Ray-Ban New Wayfarer

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
0 Resultat

Vi kunde inte hitta några resultat med dessa sökkriterier.

Radera ett eller flera filter för att hitta dina nya glasögon.

Ray-Ban New Wayfarer - på en stil-klassikers spår

Ray-Ban New Wayfarer är den mindre varianten av den originala Wayfarer modellen - de förmodligen populäraste solglasögonbågarna av Ray-Ban. Dessa solglasögon som är kända och älskade över hela världen fick sin form av kultmärket redan på 1950-talet. Det handlar om svarta acetat-bågar med breda ramar och små silverfärgade niter på skalmarna och vid sidan av ramen. En accessoar som är svår att missa om man följer modets utveckling. Välj din favorit och köp denna klassiker online på Mister Spex.

Ray-Ban betyder så mycket som strål-skydd. Just detta är bredvid den stora hypen om märkets stilrena design ett stort krav som Ray-Ban ställer på sina solglasögon. För att kunna garantera det bästa skyddet från samtliga starka UV-strålningar används för New Wayfarer-linser en högklassig, termiskt härdat mineralglas. Detta material har samtidigt egenskapen att återge samtliga färger 100 % verklighetstrogen.

Solglasögon med kändis-karaktär

Den omisskännliga stilen av Ray-Ban Wayfarer hör till dem tidlösa myter bland solglasögonen och ger sin bärare en autentisk och moderiktig look. Detta är också världens kändisar medvetna om. Modellen ser man till exempel i ansiktena av Buddy Holly, J.F. Kennedy, Bob Dylan eller Tom Cruise. Även i stora filmer och serier som Blues Brothers eller Miami Vice spelar Ray-Ban Wayfarer en betydelsefull biroll.

Solglasögon som uttrycker individualism

Med New Wayfarer har Ray-Ban skapat en modell som följer samma spår som den välbekanta klassikern. RB 2132 är inspirerad av Wayfarer-formen men tillverkas med lite mindre och rundare bågar och passar därför dig som gillar gracila solglasögon eller har ett lite mindre ansikte. Modellen finns i ett stort antal olika färger, både när det kommer till bågarna och linserna. För att möjliggör bäraren att uttrycka sin individualitet finns denna nyare Wayfarer-modellen i ett ännu fler färgkombinationer. Hur vore det till exempel med brun-tonade linser och Havanna bågar? Upptäck alla New Wayfarer-varianter online på Mister Spex och välj din favorit ur den stora Ray-Ban-kollektionen. Om solglasögonen matchar just dig och din stil kan du testa smidigt med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Som vanligt njuter Ray-Ban solglasögon-kunder genom en fulländad formgivning och utvalda material av optimal bekvämlighet. Ifall du inte är nöjd med dina solglasögon erbjuder Mister Spex sam vanligt 90 dagar öppet köp. Vi levererar din Ray-Ban New Wayfarer inom hela Europa. Dessa solglasögon kommer med ett original Ray-Ban-fodral och putsduk.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo