Ray-Ban - Alla storlekar

Ray-Ban Round Metal

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
201 Resultat

Ray-Ban Round Metal - solglasögon med attityd

Köp billiga Ray-Ban Round Metal online från Mister Spex. Du kan få denna klassiker i många olika färger på glas och båge. Glasen går också att få slipade, så att även du med behov av synkorrigering kan njuta av att glida runt i ett par klassiska solglasögon på sommaren. På Mister Spex får du dina Ray-Ban Round Metal hemlevererade gratis och med öppet köp i 90 dagar.

Runda solglasögon med tunn metallbåge ger dig en speciell look som utstrålar attityd och självsäkerhet. Det finns många märken att välja mellan, men Ray-Ban Round Metal har en absolut särställning. Denna retrobåge andas motkultur och har med sin lätta vikt och sina renodlade former blivit en favorit oavsett kön. Unisexglasögonens fina metallbåge och noggrant utarbetade detaljer - justerbara nässadlar, mjuka celltoppar och en stilfull front- gör dem både bekväma att bära och till en stilfull accessoar som hamnar i blickfånget på festen eller stranden.

Om du fastnat för denna tidlösa storsäljare kan du beställa dina billiga Ray-Ban Round Metal online från Mister Spex. Vi erbjuder denna klassiker i en mängd olika utföranden så att du lätt kan hitta ett par som passar din stil. Själva bågen finns i ett flertal färger och glasens färg och egenskaper kan anpassas efter smak och personlig stil. En guldfärgad båge med tonade roséglas ger till exempel en chic look och ett elegant intryck medan ett par svarta bågar med blå skalmändar och blåa spegelglas betonar en cool och avspänd inställning till tillvaron. Kombinera själv och prova dina Ray-Ban Round Metal i vårt virtuella provrum med hjälp av din webbkamera för att hitta båge och glas som passar just din personlighet.

Köp Ray-Ban Round Metal online från Mister Spex

Mister Spex ger dig möjlighet att anpassa dina Ray-Ban Round Metal helt efter dina önskemål. När du bestämt dig för bågfärg har du många alternativ att välja mellan när det gäller glasens egenskaper och färg. Originalglasen med den välkända logotypen på är standardvalet, men du kan också få dina nya solglasögon med korrektionsglas och olika typer av ytbehandling som exempelvis gör glasen extra vattenavstötande eller smutsavvisande. Polariserande eller fotokromatiska glas kan också väljas till, något som är särskilt praktiskt för dig som bär solglasögon ofta. UV-skydd, antireflexbehandling och reptålighet ingår i alla glas. Alla slipade glas monteras i vår egna glasverkstad i Berlin av våra optiker. Har du frågor om korrektionsvärden eller leveransvillkor är det bara att vända dig vår kunniga support via e-post, telefon, chatt eller Facebook. Som en ledande återförsäljare av glasögon och linser på nätet sätter vi alltid dig som kund i centrum.

Köp Ray-Ban Round Metal online från Mister Spex och utnyttja alla dessa fördelar:

  • 3D-utprovning direkt på vår webbsida

  • Kostnadsfri frakt

  • Öppet köp i 90 dagar

  • Enkelslipade glas av hög kvalitet ingår

  • Gratis rådgivning av optiker

  • Snabb och trygg leverans

Beställ dina billiga Ray-Ban Round Metal online från Mister Spex - det är snabbt, enkelt och bekvämt.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo