Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
78 Resultat

Freigeist från Mister Spex

Kollektionen från det tyska glasögonmärket Freigeist präglas av företagets typiska professionella stil och ekonomiska, väldesignade bågar. Detta Freigeistsortiment från Mister Spex består av smart designade moderna produkter som tilltalar alla som vill ha en stilfull, självsäker och trendsättande look. I dessa glasögon kombineras tysk ingenjörskonst med ett sinne för estetik – de är bekväma, ger klar syn och ser dessutom fantastiska ut.

De tydliga linjerna hos Freigeists produkter från Mister Spex är självsäkra och starka men inte flashiga eller överlastade, vilket gör dem populära bland yrkesmän och yrkeskvinnor i hela Europa. De är avsedda att ge ett gott intryck som harmonierar med kontorsanställdas kläder och finns i både halvbågs- och helbågsvarianter. De finns även i wayfarermodell samt i rektangulära och ovala modeller, vilket gör att du kan hitta den perfekta looken.

Om du vill ha ett par Freigeistglasögon från Mister Spex erbjuder vi en fullständig tjänst för virtuell provning, så att du kan hitta just de glasögon som passar dina behov. Prova ett par med hjälp av vår teknik för virtuell provning eller prova dem personligen. Vi skickar upp till fyra glasögon så att du kan prova dem hemma under tio dagar. Det enda du behöver göra är att beställa från Mister Spex webbplats.

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo