Aspect by Mister Spex

 Aspect by Mister Spex
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
250 Resultat

ASPECT BY MISTER SPEX

Glasögonen från vårt eget märke,Aspect by Mister Spex, står för klassiska former, funktionell design och fina detaljer. Vi tillverkar glasögonbågarna av moderna material av hög kvalitet, vilket gör att de både är bekväma och snygga! Detta gäller för alla våra märken, inte minst Aspect by Mister Spex. På så vis har vi inte bara lyckats skapa tidlösa och snygga glasögonmodeller för vuxna, utan även glasögon och solglasögon för barn.

Aspect – dina favoritbågar hos Mister Spex

Hos Mister Spex kan du enkelt beställa dina favoritbågar online. Är du osäker på vilka bågar från Aspect du tycker bäst om? Då kan du prova våra glasögon i vårt digitala provrum. Det spelar ingen roll om du är ute efter läsglasögon, progressiva glasögon eller solglasögon – Aspect är märket för dig!

Mister Spex gör det verkligen lätt att hitta rätt glasögon. Klicka i din ansiktsform, om du vill ha garnityr, hel- eller halvbågar och vilken form bågarna ska ha. Du kan till och med välja vilken ansiktsbredd du har. Aspect by Mister Spex har glasögon för alla.

Upptäck våra solglasögon från Aspect!

Det finns en rad olika typer av solglasögon att välja mellan. Är du på jakt efter en viss modell? Föredrar du till exempel runda solglasögon eller pilotsolglasögon? Använd filterfunktionerna till vänster för att hitta dina favoriter. Vi erbjuder även solglasögon med styrka så att du slipper byta mellan två olika glasögon när du är ute i solen hela dagen.

Ett annat bra alternativ är polariserade solglasögon. Polariserade glas filtrerar bort ljusreflexer i ljusa miljöer, till exempel vid vatten eller snö, vilket gör att du undviker att bländas av solen. De gör också att du får en skarpare syn generellt. Solglasögon från Aspect by Mister Spex bidrar inte bara till din säkerhet, de gör också att du få en snygg look!

Hon, han – och hen!

Aspect by Mister Spex erbjuder något för alla. Vi har alltså inte bara herr- och damglasögon, utan också unisexglasögon. Spana till exempel in följande snygga unisexmodeller från Aspect:

Ser du bra, men vill ändå ha ett par glasögon som en fin accessoar? Vi säljer glasögon utan styrka. Har du inte råd att spendera en massa pengar på glasögon? Kolla då in våra billiga glasögon och glasögon på rea. Allt finns på en och samma plats på nätet – här hos Mister Spex!

Glasögon på jobbet och i vår digitala värld

Arbetar du mycket framför datorn? Då kanske du ska fundera på att köpa ett par terminalglasögon som är anpassade efter det typ av arbete du har. Ett annat bra alternativ om du sitter mycket framför en bildskärm är glas med blåljusfilter som skyddar dina ögon och ser till att du sover bättre.

Ta hand om dina ögon och din syn! Aspect by Mister Spex har ett stort utbud av olika glasögon och solglasögon för dina individuella behov. Är du osäker på vilka glasögon du ska välja? Läs vår glasögonguide för att få lite hjälp på traven.

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo