Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
BOSS

Som ett av världens mest erkända modehus står Hugo Bos för lyx och klassisk design. Stilen återspeglas i deras tidlösa och sofisikerade glasögonkollektioner med högkvalitativa material och hantverk.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

BOSS Glasögon

(139)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 139

Bossglasögon

Alla älskar Hugo Boss! Detta tyska mode- och livsstilsmärke betraktas i dag som ett av världens framgångsrikaste modeimperier och känt för sin eleganta design, höga kvalitet och goda passform. Den typiska Boss-stilen präglas av klassiska, dämpade färger. Vid sidan av svart och brunt dominerar även silverfärgat och grått. De medvetet rena och enkla linjerna ger en klassisk lågmäld look. Med en stor portion detaljkänsla är glasögonen ett uttryck för tidlös elegans. Märket använder enbart kvalitetsmaterial vid tillverkningen av glasögon. Plast och metall möts i stilfulla kombinationer och skapar ett exklusivt paket som alltid ger stor komfort.

En särskilt vacker design är modellen BOSS 0429 E7D. De skimrande gröna bågarna drar direkt uppmärksamheten till sig. Kombinationen av plast och metall ger inte bara en strålande look utan även optimal komfort. Skalmarna är särskilt slående: i början mörkgrå metall men mot öronen i de gröna toner som återfinns kring glasen. Med sportig karaktär men ändå en verklig klassiker. BOSS 0482 ZU3 är helt annorlunda. De silvergrå helbågarna är stiliga som en kostym och passar ansiktet förträffligt. Matta färger och enkel design förenas på ett sofistikerat sätt. En särskild höjdpunkt är området kring glasen som tack vare den rena designen sätter fokus på ögonen. Mjuka sadlar och plastöverdragna spetsar ger också optimal komfort.

Genom sin obeskrivliga klass och elegans i ett modernt utförande är Bossglasögon den perfekta accessoaren för både män och kvinnor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.