Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Freigeist

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Märke
Bågfärg
Material
Pris i SEK

FREIGEIST Alla varumärken

(26)
  • FREIGEIST
Visar produkter 1 till 26 av 26

Freigeist från Mister Spex

Kollektionen från det tyska glasögonmärket Freigeist präglas av företagets typiska professionella stil och ekonomiska, väldesignade bågar. Detta Freigeistsortiment från Mister Spex består av smart designade moderna produkter som tilltalar alla som vill ha en stilfull, självsäker och trendsättande look. I dessa glasögon kombineras tysk ingenjörskonst med ett sinne för estetik – de är bekväma, ger klar syn och ser dessutom fantastiska ut.

De tydliga linjerna hos Freigeists produkter från Mister Spex är självsäkra och starka men inte flashiga eller överlastade, vilket gör dem populära bland yrkesmän och yrkeskvinnor i hela Europa. De är avsedda att ge ett gott intryck som harmonierar med kontorsanställdas kläder och finns i både halvbågs- och helbågsvarianter. De finns även i wayfarermodell samt i rektangulära och ovala modeller, vilket gör att du kan hitta den perfekta looken.

Om du vill ha ett par Freigeistglasögon från Mister Spex erbjuder vi en fullständig tjänst för virtuell provning, så att du kan hitta just de glasögon som passar dina behov. Prova ett par med hjälp av vår teknik för virtuell provning eller prova dem personligen. Vi skickar upp till fyra glasögon så att du kan prova dem hemma under tio dagar. Det enda du behöver göra är att beställa från Mister Spex webbplats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.