Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon för hjärtformade ansikten

Solglasögon för hjärtformade ansikten

Har du ett hjärtformat ansikte kan vi glädja dig med att ditt urval är mycket stort, de allra flesta modellerna pryder ett hjärtformat ansikte. Runda, smala, kantiga och även pilotglasögon blir ofta favoriter.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Liten
  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Egenskaper
Bågfärg
Linsfärg
Material
Pris i SEK

Solglasögon för hjärtformade ansikten

(3.704)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 3.704

Solglasögon för hjärtformade ansikten

Letar du efter solglasögon för hjärtformade ansikten? Då har du verkligen kommit rätt. På Mister Spex finns ett jättestort sortiment solglasögon för personer med höga kindben, bred panna och spetsig haka eller smal käklinje – kännetecknen för ett hjärtformat ansikte. Från Ray-Ban till Burberry till Carrera och Lacoste, vi har några av världens populäraste märken som kompletterar din stil och dina behov.

Du ska helst välja solglasögon som minimerar pannans bredd och samtidigt gör att hakpartiet ser bredare ut. Glasögon med bredare nederdel är ett bra val. Du kan exempelvis välja klassiska pilotglasögon, överdimensionerade solglasögon i Jackie O-stil eller fjärilsformade glasögon. Runda garnityr med ljus färg från märken som Prada är också ett bra val eftersom de framhäver kindbenen och avleder uppmärksamheten från pannan. De solglasögon som oftast rekommenderas för hjärtformade ansikten är WayFarer, rektangulära, ovala, fyrkantiga och runda.

Så vilka typer bör du undvika när du väljer solglasögon för hjärtformade ansikten? Undvik helst solglasögon med utsmyckade bågar, dekorativa skalmar och glasögon med breda överdelar. Skälet är att sådana solglasögon gör att ansiktet ser bredare ut. Mister Spex är Europas mest omtyckta optiker på nätet med ett häpnadsväckande sortiment solglasögon. Använd helt enkelt verktygen för virtuell provning för att hitta de solglasögon som bäst passar din smak och ansiktsform.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.