Solglasögon för oval ansiktsform

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
9 077 Resultat

Solglasögon för ovala ansikten på Mister Spex

Söker du efter det perfekta solglasögonparet ? Den typen som är oemotståndligt chic eller så praktisk och bekväm att du kan bära dem hela dagen? Mister Spex gör det enkelt att hitta det perfekta solglasögonparet för dig för dig. Om du har en oval ansiktsform, har Mister Spex över 5 000 solglasögon av hög kvalitet från toppvarumärken som är utvalda att passa ovala ansiktsformer. Du kan vara säker på att hitta de som kommer att bli din accessoar, året runt.

Hur avgör man om sitt ansikte är ovalt?

Du vet att ditt ansikte är ovalt om dina kindben är något bredare än både pannan och hakan. Sammantaget tenderar personer med ovala ansikten att ha balanserade proportioner.

Hur man väljer de bästa solglasögonen för ovala ansikten?

Om du har ett ovalt ansikte är den goda nyheten att många solglasögonstilar kommer att passa dig. Du kan ha allt från runda till kantiga bågformer - experimentera gärna! Ofta fungerar rektangulära eller fyrkantiga bågar bäst för ovala ansikten. Även fast många modeller av solglasögon passar ovala ansikten, finns det några faktorer att tänka på, oavsett ansiktsform. Var noga med att ta hänsyn till proportioner av dina ansiktsdrag (som käklinje, näsa) samt din hår- och hudfärg. Leta efter bågar och glas i färger som kompletterar din hudton, till exempel varma bruna toner framhäver oliv-tonad hudfärg.

Mister Spex digitala provrum gör shopping enkelt

Mister Spex har ett digitalt verktyg - en mycket praktisk funktion som gör att du kan se hur några solglasögon på vår webbplats passar på ditt ansikte i 3D . Vill du jämföra Aviators och Wayfarers ? Eller hur är det med runda, John Lennon-former jämfört med en cat-eye stil? Prova solglasögonen du gillar - och bestäm direkt om de får tummen upp eller om du behöver fortsätta leta tills du är säker på att du har hittat det perfekta paret. Om du beställer ett par och skulle ångra dig, oroa dig inte. På Mister Spex kan du returnera dem kostnadsfritt och få en fullständig återbetalning.

Beställ solglasögon för ovala ansikten på Mister Spex

Om du vill se fantastiskt ut i solen, leta inte längre än du behöver, i det enorma utbudet på Mister Spex kan du hitta det perfekta paret av solglasögon som passar ditt ovala ansikte. Välj mångsidiga solglasögon i neutrala toner att bära varje dag - eller äntligen hitta den unika statement-bågen du har letat efter. Att beställa solglasögon från Mister Spex är alltid bekvämt, enkelt och riskfritt. Du får:

  • Fri frakt på alla glasögon!

  • Fria returner på alla solglasögon

  • Prova enkelt i digitalt provrum

  • Stort urval av solglasögon av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser

  • Vänlig och professionell kundservice

  • Receptbelagda glas tillgängliga för många solglasögon

Upptäck den stora mängden av trendiga och tidlösa solglasögon för ovala ansikten här hos Mister Spex och beställ ditt par idag.

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo