Solglasögon

Solglasögon för hjärtformade ansikten

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
3 946 Resultat

Solglasögon för hjärtformade ansikten på Mister Spex

Det bästa sättet att hitta fantastiska solglasögon är att identifiera formen på ditt ansikte och sedan välja rätt bågar . Mister Spex har ett stort utbud av solglasögon speciellt för de med hjärtformad ansiktsform , inklusive tusentals alternativ från populära märken inklusive Ray-Ban, BOSS, Oakley och många fler. Med det stora utbudet på Mister Spex, kan du vara säker på att du hittar de perfekta solglasögon som kommer att ta fram de bästa i dina unika drag.

Vilka solglasögon är idealiska för hjärtformade ansikten?

För hjärtformade ansikten - kännetecknas av höga kindben, en bred panna och en smal haka eller käklinje - de bästa solglasögonen minimerar de bredare delarna av ditt ansikte och breddar de smala delarna för att skapa balans. Leta efter modeller som är bredare längs toppen - till exempel Aviator eller Wayfarer stil solglasögon. Dessutom kan överdimensioneraderunda ovala eller cat-eye solglasögon vara mycket smickrande för hjärtformade ansikten.

Avgör omedelbart vilka solglasögon som är perfekta för dig . Allt du behöver göra är att ladda upp ett foto eller ta ett foto med en webbkamera. Inom några sekunder vet du om du har hittat dina drömbågar för att slappa vid poolen, fixa ärenden på stan - eller vart som helst livet tar dig.

Beställ solglasögon för hjärtformade ansikten från Mister Spex

Hos Mister Spex får du inte bara ett stort urval av välgjorda, attraktiva solglasögon , många solglasögon har också polariserade glas för maximal komfort och skydd mot bländning från solen. Dessutom kan du välja att få receptbelagda glas anpassade till många solglasögon för att göra ditt liv enklare om du normalt använder glasögon. Det finns många skäl till att köpa solglasögon från Mister Spex är ett smart val:

  • Fri frakt på alla glasögon!

  • Fria returer

  • Vänlig kundservice

  • Enkelt att använda digitalt provrum

  • Stort urval av solglasögon av kända varumärken till konkurrenskraftiga priser

  • Receptbelagda glas tillgängliga för många solglasögon

Njut av oslagbar stil, kvalitet, besparingar och bekvämlighet genom att beställa nya solglasögon som passar dig perfekt idag från Mister Spex.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo