Solglasögon för rund ansiktsform

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
5 955 Resultat

Attraktiva solglasögon av hög kvalitet för runda ansikten på Mister Spex

Solglasögon kan vara allt från vanliga till extraordinära. För att maximera wow-effekten är det nyckeln till att hitta rätt par som passar din ansiktsform. I högerspalten på sidan för solglasögon kommer du att hitta många funktioner för att filtrera efter vad du söker för bästa möjliga resultat. Om ditt ansikte är runt har Mister Spex ett omfattande utbud med solglasögon för dig och vi gör det enkelt och stressfritt att hitta det bästa paret.

Hur avgör jag om mitt ansikte är runt?

Den första frågan är: har jag ett runt ansikte? Höjden och bredden på runda ytor är ungefär lika. Vanligtvis har människor med runda ansikten en relativt bred panna, breda kinder och få vinklar runt hakaområdet.

Tips om hur du väljer solglasögon för runda ansikten

När du väljer solglasögon för runda ansikten, är målet att balansera ansiktscirkulära, krökta form med glasögon som får ansiktet att se ut tunnare och längre ut. För att uppnå detta är rektangulära, vinklade eller geometriska ramar bäst. De kommer att förlänga ditt ansikte och lägga till några intressanta linjer och vinklar. Vissa stilar som du bör prova inkluderar solglasögon i pilot-modell eller cat-eye solglasögon. Solglasögon i stora modeller fungerar oftast bra på runda ansikten. Vad ska du undvika? Solglasögon med runda glas och bågar som är för små.

Använd Mister Spex digitala provrum.

Varje ansikte är unikt. Det enklaste och mest effektiva sättet att veta om en viss stil av solglasögon kommer att passa ditt ansikte är att använda vårt digitala provrum. Med bara några få klick kan du prova på alla solglasögonpar från vårt enorma urval, så att du kan vara säker på att du älskar dem innan du beställer dem. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd erbjuder vi fria returer på alla solglasögon. Hos Mister Spex finns det ingen risk alls, bara gott om bekvämlighet när du söker efter dina nya solglasögon.

Beställ solglasögon för runda ansikten på Mister Spex

Upptäck utbudet av nästan 3 000 solglasögon för runda ansikten hos Mister Spex och hitta de mest smickrande, attraktiva solglasögonen för dig. Du kommer att älska alla fördelar med att köpa dina nya solglasögon på Mister Spex, inklusive:

 • Fri frakt på alla glasögon!

 • Fria returer

 • Vänlig kundservice

 • Enkelt att använda digitalt provrum

 • Stort urval av solglasögon av kända varumärken till konkurrenskraftiga priser

 • Receptbelagda glas tillgängliga för många solglasögon

Det finns så många fantastiska solglasögon av hög kvalitet för runda ansikten på Mister Spex - hitta det perfekta paret för dig idag.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo