Solglasögon

Solglasögon för fyrkantig ansiktsform

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
3 945 Resultat

Solglasögon för fyrkantiga ansikten på Mister Spex

Om du söker efter det ultimata solglasögonparet är Mister Spex allt du behöver. Det beror på att Mister Spex har ett stort urval av solglasögon från topp-varumärken för varje ansiktsform, ett digitalt provrum samt enastående kundtjänst. Om du har en fyrkantig ansiktsform, läs vidare för att upptäcka vilka solglasögon som passar bäst för dig. Du kommer snart att klicka hem ett par eleganta solglasögon som perfekt smickrar dina unika drag.

Hur vet du om ditt ansikte är fyrkantigt?

Börja med att kolla dig i spegeln. Har du en stark, bred käklinje och ditt ansikte är proportionellt runt - vilket betyder att din panna, kindben och käklinje är alla i samma bredd - har du en fyrkantig ansiktsform.

Tips för att hitta de perfekta solglasögonen:

Eftersom kvadratformade ansikten kännetecknas av skarpa linjer rekommenderas att hitta solglasögon som kan addera en mjukhet. För att uppnå detta väljer du solglasögon som är runda eller ovala, eftersom de kommer att balansera alla skarpa linjer och vinklar i ditt ansikte. Cat-eye solglasögon kanske också fungerar (och de är väldigt trendiga!) En annan bra satsning om du har ett fyrkantigt ansikte är att välja neutrala färger, vilket kommer att lägg till en mjukhet. Men se till att undvika kvadratiska och rektangelformade bågar.

Topp solglasögon för fyrkantiga ansikten på Mister Spex

Oavsett om du letar efter något stiligt och elegant eller djärvt och slående har Mister Spex varje alternativ som omfattas av ett brett online-sortiment. Många toppval för kvadratiskt ansikte är från ikonvarumärket Ray-Ban , inklusive de evigt populära Aviator och Wayfarer modellerna. Ray-Ban Erika solglasögon i en härlig vintage-inspirerad stil med runda glas som ser bra ut på kantigare ansikten. Du kan också kolla in vackra, eleganta solglasögon från designers som Calvin Klein, VOGUE Eyewear, Polaroid och många fler som passar perfekt kvadratiska ansikten - allt tillgängligt på Mister Spex .

Prova solglasögon för kvadratiska ansikten - var som helst

Tror du att du har hittat ett fantastiskt par solglasögon för ditt fyrkantiga ansikte i utbudet hos Mister Spex? Du kan vara säker på att dem passar genom att använda vårt digitala provrum. Ladda bara upp ett foto av dig själv, eller ta ett nytt med en webbkamera eller smartphone och börja testa olika alternativ. Du kommer snart att veta om du har hittat solglasögon som balanserar ut vinklarna på ditt skarpa ansikte och skapa en perfekt look.

Beställ solglasögon för fyrkantiga ansikten från Mister Spex

Det är enkelt att hitta solglasögon som ser ut att vara gjorda för dig, på Mister Spex . Dessutom kommer du att älska den kvalitets, service och expertis som Mister Spex ger dig. Fördelarna med att beställa solglasögon online från Mister Spex inkluderar:

  • Fri frakt på alla glasögon!

  • Fria returer

  • Vänlig kundservice

  • Enkelt att använda digitalt provrum

  • Stort urval av solglasögon av kända varumärken till konkurrenskraftiga priser

  • Receptbelagda glas tillgängliga för många solglasögon

Njut av oslagbar stil, kvalitet, besparingar och bekvämlighet genom att beställa nya solglasögon som passar dig perfekt idag från Mister Spex.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo