Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Porsche Design
  • Använt filter

  • Märke Porsche Design
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Liten
  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Märke

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

produkter

(88)

Visar produkter 1 till 60

Porsche Design från Mister Spex

Porsche har funnits i mer än 70 år. Företaget, baserat i Stuttgart-Zuffenhausen, grundade sin bilfabrik 1945 och inriktade sig framför allt på sportbilar. Det finns inte några bilar i Mister Spex nätbutik, men däremot glasögonkollektioner från Porsche Design. Biltillverkaren satsade på mode 1974 och företagets modemärke har varit etablerat i nästan 40 år. Som på företagets andra områden är glasögonen mönster av lyx, kvalitet och innovation.

Varje kollektion präglas av högsta tillverknings- och designstandarder. Porsche Designs glasögon och solglasögon finns endast för män i Mister Spex nätbutik. Glasen är gjorda av okrossbar polykarbonat och bågarna är gjorda av antingen plast, metall eller titan, vilket erbjuder något för alla smaker. Kollektionen har en diskret färgskala. Svart, brunt och silverfärgat dominerar. Solglasögonen från Porsche Design följer trenderna och finns som pilotglasögon eller i ovala och rektangulära former. Enkelglasmodeller finns också i Mister Spex butik.

Den höga kvaliteten och unika designen återspeglas också i känslan av komfort. Gummerade skalmändar är bara toppen av isberget i Porsche Design-sortimentet. Plastsadlar och perfekt passform kompletterar upplevelsen. Använd filterfunktionen i Mister Spex nätbutik för att hitta rätt Porsche Design-modell. Vår tjänst för virtuell provning kan också hjälpa dig att välja. Med vår 2D- eller 3D-tjänst placerar du dina favoritglasögon på ditt eget ansikte. Eller beställ upp till fyra par och prova dem hemma. Om du har frågor kan du kontakta vår kundtjänst. De glasögon du inte vill ha skickar du helt enkelt tillbaka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.