I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

Akila 
FRENZY A2102 09 06

Färg: GenomskinligI lager
Bågbredd (mm)
143
Pris
inkl. moms

1 374 kr

Fri frakt, leverans inom 1 - 5 arbetsdagar
Dessa solglasögon går tyvärr inte att beställa med styrka. Sök solglasögon som kan beställas med styrka
Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 16 mm
Bågbredd: 143 mm
Glashöjd: 34 mm
Glasbredd: 55 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
Akila
Produktnummer:
6826802
Bågfärg:
Genomskinlig
Glasfärg:
Grå
Spegeleffekt:
Nej
Bågmaterial:
Plast
Glasmaterial:
Plast
Form:
Rektangulära / Cateye
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
40g
UV400-filter:
Ja
Möjlig för progressiva glas:
Nej

AKILA

AKILAär ett oberoende glasögonmärke, vars huvudkontor ligger i Los Angeles. Märket lägger stort fokus på handgjorda unisex-solglasögon till rättvisa priser, eller s.k. ”anti-industry prices”. Glasögonmodellerna från AKILA kännetecknas av mycket avslappnad ”streetwear”-attityd och erbjuder framstående hantverkskonst till rebelliska priser. Den tidlösa designen står i kontrast till de grälla färgerna och den bubblande idérikedomen. Mister Spex har nu äntligen hämtat hem det innovativa märket från L.A. till Europa och bidrar på så vis även med en bit av märkets coola och enastående stil på våra gator.

Bågarna frånAKILA tillverkas för hand av växtbaserat acetat och rostfritt stål samt med optiska nylonglas av förstklassig kvalitet. Varje glasögonmodell går igenom en mycket noggrann design-, konstruktion- och produktionsprocess för att säkerställa att alla glasögon uppnår de höga kvalitetskraven. Det tar över 90 dagar att tillverka ett par solglasögon och processen består av nästan 100 steg från början till slut. Bågarna tillverkas enbart av förstklassiga material, såsom cellulosaacetat av Mazzucchelli. Acetat är ett utmärkt och miljövänligt alternativ till ”normal” plast. Acetatet gör det möjligt att ta fram en unik färgpalett som utmärker sig från vanlig plast. Oavsett om du är ute efter klassiska eller färgglada bågar eller glasögon med galna mönster så kommer du definitivt kunna välja och vraka bland märkets alla glasögonmodeller.

AKILAär en kreativ samlingsplats och erbjuder en plattform där varumärken och designer kan förverkliga sina idéer. AKILA hjälper till med kunskap, teknisk support och produktionsanläggningar under hela processen. På så vis kan dessa märken uppnå en ny kreativ nivå och skapa produkter av utmärkt kvalitet. AKILAvill integrera, inte exkludera. I ett nära samarbete med sina partners fokuserar de på att göra det bästa av allt och i alla situationer samt att arbeta för att driva på framtidsinriktade idéer från vänner, konstnärer och märken. AKILA har som målsättning att ge oberoende märken mer inflytande när det kommer till designen för att i gengäld kunna ge kunderna en shoppingupplevelse som ger mersmak.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo