I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

Cubitts 
Barbon BAR-R QUA

Färg: Genomskinlig / GulI lager
Bågbredd (mm)
132
Har du redan köpt ett par glasögon hos oss? Logga in nu för att se om den här bågen passar.
Pris utan glasinkl. moms

999 kr

eller

Leveranstider

Med styrka5 - 14 dagar
Prova hemma / Endast båge1 - 5 dagar
Över 15 års erfarenhet av optikeryrket90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 20 mm
Bågbredd: 132 mm
Glashöjd: 42 mm
Glasbredd: 46 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
Cubitts
Produktnummer:
6828202
Bågfärg:
Genomskinlig / Gul
Bågmaterial:
Plast
Form:
Runda
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
24g
Möjlig för progressiva glas:
Ja

CUBITTS

Den moderna glasögontillverkaren, Cubitts, grundades 2013 i stadsdelen King's Cross i London. Bågarna får sin inspiration från ingenjörsgenierna och bröderna Cubitt. De är övertygade om att glasögon är föremål som kan genomgå förändringar. Britterna arbetar målmedvetet för att skapa bågar som kännetecknas av en blandning av design, funktion och stil. Varje båge tillverkas för hand för att kunna bäras hela livet ut och , vid behov, för att kunna lagas istället för att ersättas. Under tillverkningen, som tar sex veckor, genomgår varje båge ungefär 50 arbetssteg, inklusive fyra separata poleringssteg. Tack vare kombinationen av banbrytande teknologi och traditionell hantverkskonst revolutionerar Cubitts optikerindustrin runt om i världen på sitt eget lugna sätt.

Alla bågar tillverkas av yrkeskunniga glasögontillverkare med hjälp av handdrivna verktyg och specialmaskiner. Oavsett om det handlar om färdiga glasögonbågar eller om specialbeställda bågar – glasögonen tillverkas av samma material och genomgår samma process. Cubitts lägger särskilt stor vikt på att alla produkter tillverkas under lika höga kvalitetskrav. Varje båge tillverkas därför var för sig och för hand. För att underlätta det noggranna arbetet kan personalen använda maskiner. Alla andra arbetssteg utförs med verktyg som kan styras för hand för att uppnå bästa möjliga kvalitet och resultat.

Kunder kan välja bågfärg beroende på tillgängligheten. Dessutom går det även att lägga till solglasögon-clip-ons till alla glasögonmodeller i beställningen. De går att fästa på glasögonen och fungerar på så vis som ett par solglasögon. Cubitts använder enbart acetat (cellulosaacetat) av högsta kvalitet för tillverkningen av dina glasögon.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo