Ray-Ban Clubround

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
4 Resultat

Ray-Ban Clubround: Det bästa av båda världar

Två av de mest ikoniska designerna från Ray-Ban - Clubmaster och Round Metal – slås samman för att skapa en produkt som är färsk, äkta och unik: Ray-Ban Clubround. Tillgänglig som både receptbelagda glasögon eller solglasögon, är Clubround perfekt för alla som letar efter något som är både tidlöst och framåtriktat.

Ray-Ban Clubround-serien har nya färger för både bågar och linser, så att du kan hitta ett par som låter din egen unika stil lysa igenom. Mister Spex erbjuder Ray-Ban Clubround som glasögon, vanliga solglasögon och solglasögon med receptbelagda glas, så alla kan hitta sitt idealiska par hos Mister Spex.

Kvalitetsglas i dina Ray-Ban Clubround

Alla våra Clubround-glasögon är utrustade med högkvalitativa glas, noggrant tillverkade i vår professionella verkstad. De angivna priserna inkluderar standardglas, men alla våra Ray-Ban Clubround-ramar kan även utrustas med progressiva glas för en extra kostnad, om det behövs.

Ray-Ban Clubround solglasögon är mer än ett mode-tillbehör. Med först-klassiga tonade linser från Mister Spex skyddar dina nya Ray-Ban Clubround solglasögon dina ögon från skadliga UV-strålar och solens bländning. Blockera solen med stil med Ray-Ban Clubround-solglasögon.

Oavsett om det är klassiskt grått eller stark rosa, välj en färg som talar till din smak och stil. Varje par Ray-Ban Clubround-solglasögon från Mister Spex är utrustade med slitstarka och behandlade glas med både ett UV-filter och en antireflexbehandling.

För alla som bär glasögon varje dag: våra Ray-Ban Clubround-solglasögon kan utrustas med receptbelagda glas. Du kan till och med uppgradera till själv-tonande (fotokromiska) glas.

Prova dem online!

Om du har bläddrat i vårt utbud av Ray-Ban Clubround-glasögon och fortfarande inte kan bestämma dig, testa bågarna i vårt digitala provrum! Allt du behöver göra är att ladda upp en bild, välja de glasögon du vill prova och ställa in de virtuella glasögonen på ditt ansikte på bilden. Prova hur många par du vill, dela dina bilder med vänner och hitta precis rätt för dig. Du kan också prova Ray-Ban Clubround - glasögon hemma med vår kostnadsfria hemlåns tjänst.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo