Police

Police
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
171 Resultat

Police Eyewear från Mister Spex

Märket Police dök upp i början av 80-talet, samtidigt som utseendet blev så viktigt och image och individualitet gjorde sitt segertåg. Under den här tiden var allting mode, även solglasögon. Police lanserade en stadspräglad stil som skapade en trend. Solglasögon var inte längre praktiska vardagsföremål utan blev en modeartikel. Solglasögonen från Police blev en mycket maskulin, nästan narcissistisk accessoar som användes överallt. Police blev så småningom berömt för sina legendariska reflekterande blå glas. Denna framgångsrika stil inspirerade andra gång på gång. Den coola ”självuppskattande” stilen lanserades framgångsrikt för kvinnor på 90-talet.

Med tiden utvecklade märket Police en stark karaktär som bidrog till att sortimentet kunde utvidgas till annat än solglasögon. Smycken, klockor och parfymer med Policelogotypen lanserades. Allting var i linje med märkets filosofi: coolt och maskulint. Med tanke på detta är det inte förvånande att personer som Bruce Willis, George Clooney och Antonio Banderas alla har tagit fram Policeprodukter. Vid mitten av förra årtiondet gled märkets image mer och mer mot modern individualism. Den öppet maskulina framtoningen har övergetts till förmån för en öppen livsstil som aldrig är medelmåttig. David Beckham, som under flera år har gjort reklam för Police, förkroppsligar denna nya image som ingen annan.

I dag är Police utan tvivel ett mångsidigt livsstilsmärke. Genom lanseringen av klädkollektioner för män och kvinnor för en tid sedan har märket verkligen befäst sin ställning i modevärlden. Police litar på sina tidigare framgångar och trogna kunder, som vet att märket inte låter dem halka efter i trendhänseende utan gör att deras individuella livsstilar skiljer sig från mängden. För framtida kampanjer fokuserar Police på principen ”Cool Hunting”, att leta efter människor på gatan som har en originell och unik stilkänsla.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo