Michalsky for Mister Spex

Michalsky for Mister Spex
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
170 Resultat

MICHALSKY for MISTER SPEX: glasögon och solglasögon med en urban Berlin-känsla

Michael Michalsky är en av de mest kända designerna från Tyskland. Han studerade vid det kända London College of Fashion och började sin karriär som designledare hos Levi Strauss & Co. 2003 utmärktes Michalsky till ”National Designer of the Year” vid GQ Award Germany och 2004 till ”Sportstyle Designer of the Year” av ISPO VISION. Hans största och viktigaste insats är däremot aktuell (självklart är vi helt objektiva i frågan): exklusivt för Mister Spex har han skapat glasögonkollektionen MICHALSKY for MISTER SPEX. Bågarna och solglasögonen i kollektionen har en urban stil och imponerar med moderna former, utan att tvinga till sig all uppmärksamhet. För Michalsky är glasögon och solglasögon nämligen tidlösa följeslagare med en tydlig huvudfunktion: att framhäva din personlighet. Vill du köpa dina nya glasögon från MICHALSKY online? Då har du hittat rätt! Som ledande online-optiker säljer vi högkvalitativa glasögon, solglasögon och kontaktlinser från ledande märken och tillverkare.

Glasögonen från kollektionen MICHALSKY for MISTER SPEX har tydliga, bekväma former

Glasögonen från MICHALSKY har tydliga, bekväma former, diskreta färger och är tillverkade av lätta material som metall och plast. Glasögonen följer MICHALSKY-mottot ”for people on the move” och är därför mycket praktiska och lämpliga att använda i vardagen. De passar utmärkt till olika tillfällen och looker. Det spelar ingen roll om du har bestämt dig för ett par klassiska pilotglasögon, ett par trendiga runda glasögon eller ett par cateye-glasögon med vintage-känsla – vi i Berlin glädjer oss oavsett! Använd Mister Spex filterfunktion för att snabbt och lätt upptäcka de perfekta glasögonen från MICHALSKY. Du kan fylla i vilken glasögonform du ute efter, vilken färg bågarna ska ha och vilket material du föredrar. Vi filtrerar våra glasögon efter dina preferenser och visar dig vilka bågar som passar dina önskemål på bara några få sekunder. De allra flesta glasögon i MICHALSKY for MISTER SPEX-kollektionen finns att köpa som progressiva glasögon.

Solglasögon från MICHALSKY for MISTER SPEX: cool kids från Berlin

Oavsett var i Berlin du befinner dig – med solglasögon från MICHALSKY kan inget gå fel. Bor du inte Berlin? Då är dessa glasögonmodeller din chans att få ta del av Berlins avslappnade urbana vibe. I den senaste linjen ”Be Brave” spelar metall en viktig roll. Solglasögonens moderna, stilrena look av metall fulländas med subtila detaljer såsom tryck på skalmarna. Michael Michalsky: ”Glasögonmodellerna har ett tydligt och starkt utseende som framhävs av de snygga metallskalmarna.” Även trendiga XL-bågar, populära Havana-mönster och den oemotståndliga kombinationen av svart och skimrande guld finns i MICHALSKY for MISTER SPEX-kollektionen.

Prova glasögon online och hitta dina favoriter

Oavsett om du köper glasögon online för första gången eller är van vid att shoppa online – hos Mister Spex känner sig både nybörjare och vana näthandlare som hemma. Vi finns där för dig vid varje steg i beställningsprocessen, från den första orienteringsfasen till leveransen av dina nya glasögon – snabbt, enkelt och säkert. Ett viktigt steg är att prova glasögon och solglasögon online. Tack vare vår innovativa teknologi kan du enkelt prova de allra flesta glasögonmodeller med hjälp av ett foto eller din webbkamera. På så vis får du ett första intryck direkt och kan avgöra vilka bågar som passar dig. Du kan dessutom låna hem fyra bågar i upp till tio dagar. När du har beställt dina favoriter kommer vi att montera dina glas i vår verkstad i Berlin.

Upptäck fler omtyckta Mister Spex-märken

MICHALSKY for MISTER SPEX-kollektionen är som sagt en del av ett samarbete med Mister Spex som vi är mycket stolta över! För att ständigt kunna erbjuda våra kunder de senaste trenderna och snyggaste glasögonen har vi lagt ner mycket energi och kärlek på våra egna varumärken:

  • Med CO CO satsar vi på naturlighet. Bågarna är nämligen enbart tillverkade av bioacetat.

  • Känner du till Nadine från The Bachelorette? Tillsammans med oss har hon skapat Nadine Klein x Mister Spex-kollektionen: nördiga glasögon och solglasögon som är otroligt elegant och stilrena.

  • CO Optical är vår bästsäljar-kollektion. Glasögonen är stilrena, lätta och hamnar lätt i varukorgen!

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo