David Beckham

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
158 Resultat

David Beckham: moderna och tidlösa glasögon och solglasögon

Det splitternya premiummärket David Beckham har redan visat var skåpet ska stå. Blandningen av design och hantverk är modern och tidlös, utan att för den sakens skull härma andra trender. Märket är nästan som fotbollsspelaren och modeikonen själv – framgångsrikt och världsberömt. Samarbetet med det traditionella italienska företaget Safilo har skapat lyxiga solglasögon och bågar för en tydlig och stilriktig look. Märket får dessutom pluspoäng för sin högkvalitativa tillverkning. De snyggaste glasögonmodellerna i David Beckham-kollektionen finns att köpa hos den ledande online-optikern Mister Spex. Hos oss kan du köpa glasögon, solglasögon och kontaktlinser direkt på nätet, utan att behöva avstå från bra service.

Hos Mister Spex kan du köpa alla favoritsolglasögon från fotbollslegenden David Beckham

Vi måste erkänna att vi har blivit blixtförälskade i den nya solglasögonkollektion från David Beckham och därför vet vi knappt var vi ska börja! Vad sägs om det här: välj dina favoriter och lägg dem i varukorgen! Skulle du vilja få lite mer information? Det är klart att du ska få det! Solglasögonen från David Beckham kombinerar retro-influenser med en tidlös stil och imponerar med material av hög kvalitet och populära färger. De är dessutom riktigt bekväma att bära. Vi tycker framför allt om pilotsolglasögonen med dubbel näsbrygga och i Havana-rött samt kantiga solglasögonmodeller med svarta bågar och gula glas. Hittade du inga solglasögon från David Beckham som motsvarar dina önskemål? Spana då i lugn och ro in kollektionerna från Ray-Ban, Oakley och CO Optical.

Glasögon från David Beckham: mitt i prick!

Med sin glasögonkollektion visar David Beckham en helt ny sida: tillbakadragen, smart och lite nördig. De moderna, stilrena glasögonmodellernas form talar ett tydligt språk. Bågarna finns att köpa olika dämpade färger. Oavsett om du är ute efter hornbågade glasögon, pilotglasögon eller runda glasögon – hos oss hittar du alla aktuella glasögontrender och fina tidlösa klassiker. Särskilt populära är modeller med bågar av metall, t.ex. guldiga och svarta bågar, samt bågar med Havana-bruna skalmtoppar. Hos Mister Spex kan du köpa de flesta David Beckham-glasögon som progressiva glasögon. Det är en perfekt lösning för personer som är både när- och översynta och som vill slippa att byta mellan sina vanliga glasögon och sina läsglasögon stup i kvarten.

Beställ de perfekta glasögonen eller solglasögonen online

När man köper nya David Beckham-glasögon finns det mycket man ska tänka på. För att göra processen så snabb, enkel och okomplicerad som möjligt har vi utvecklat en avancerad filterfunktion. Fyll i dina preferenser och vi visar de glassögonmodeller som passar in på dina önskemål. Följande egenskaper spelar en stor roll:

 • Ansiktsbredd. Glasögonen är som bekvämast när de stämmer överens med ansiktsbredden.

 • Form. Vi har glasögon som är smala, kantiga och runda. De kan också ha en pilot-, cateye- eller browline-form. Utöver din personliga smak avgör din ansiktsform vilken glasögonform som passar dig bäst.

 • Helbågar, halvbågar eller kanske till och med garnityr? När det kommer till valet av bågar är det en fråga om smak, oavsett vilka bågar du bestämmer dig för. Därefter styr dina värden valet av bågar. Har du (mycket) höga värden är en glasögonmodell med helbågar lämpligast eftersom glasen på så vis sitter stabilare.

Hos Mister Spex hittar du de populäraste modeikonerna

Vi säljer glasögon och solglasögon från över 100 ledande märken och designer. Vissa kollektioner har vi dessutom skapat tillsammans med populära modeikoner. Spana till exempel in de häftiga bågarna från Nadine Klein eller det urbana mästerverket från Michael Michalsky. Som kund hos Mister Spex har du följande fördelar:

 • Prova glasögon online i vårt digitala provrum och se direkt vilka modeller som passar dig bäst

 • : Prova upp till 4 glasögon i 10 dagar hemma – helt gratis

 • Snabba och tillförlitliga leveranser

 • 90 dagars öppet köp

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo