Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

Pris i SEK

3

Veckolinser


Veckolinser från Mister Spex

Ibland är det svårt att hitta linser med rätt livslängd för din livsstil. Om du måste byta dem varje dag kan det bli irriterande och krångligt, men att ha dem i en månad kan leda till att ögonen blir irriterade om du glömmer bort att sköta dem ordentligt. Dessa veckolinser från Mister Spex kan mycket väl vara lösningen för dig.

Veckolinser ger en perfekt mix av bekvämlighet och komfort. Om du byter linser efter en vecka så får du tillbaka den där fräscha känslan. Dessa kontaktlinser från Mister Spex är av hög kvalitet, bekväma och enkla att sätta in i ögat. Se till att kolla upp denna produkt och många andra produkter från Mister Spex.

På Mister Spex kan du välja mellan tusentals produkter, från glasögon till kontaktlinser eller allt som har med ögonen att göra. Kollektionen omfattar många designmärken. Alla produkter som inhandlas på nätet kan återlämnas utan problem, så du kan vara trygg när du köper. Leveranserna sköts av Posten, så de är spårbara och går mycket snabbt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Summa av normalt butikspris för bågen och cirkapriset för två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

** Alla bågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

De överstrukna priserna utan cirkapris är Mister Spex normala priser.