Nyhet: De populäraste glasögontrenderna för denna höst och vinter!
Upptäck nu!
Jaguar
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Jaguar

(97)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 97

Jaguarglasögon

Inget annat märke har en så tydlig prägel av dynamik, komfort och exklusivitet som bilmärket Jaguar. I flera år har märket tillämpat denna filosofi på glasögonmarknaden. En elegant sportbil behöver ju en elegant förare. Glasögonen i Jaguarsortimentet imponerar genom kvalitetsmaterial, kvalitetsutförande och utmärkt passform.

Sortimentets karakteristiska design är inspirerad av sportiga, eleganta karosser, ger en känsla av exklusivitet och lyx och är det perfekta stilkomplementet för alla män – även när de inte sitter bakom ratten. High-tech-design, tidlös, elegant stil eller modern avslappnad look – det stora Jaguarsortimentet gör det möjligt för alla gentlemän att hitta sin egen stil.

Kollektionen går från det maskulina och sportiga över en modern teknisk look till klassiska enkla modeller. Alla glasögon har en stilfull och mörk färgskala i kombination med ett snyggt och sportigt, kurvigt formspråk. Resultatet är imponerande: klassiska enkla glasögon med en stor dos tekniska detaljer. Och oavsett om du väljer en lätt halvbåge eller en modern helbåge i plast har alla par den stora kattens kraft och dynamik.

Varumärket Jaguar Eyewear tillhör Menrad Group i Schwäbisch Gmünd i Baden-Württemberg. Företaget Menrad, som har ägts av samma familj i fyra generationer, har vid sidan av märket Jaguar licens på märkena Davidoff, JOOP!, Morgan och Zeiss. Alla Jaguarglasögon från Mister Spex levereras via Posten. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka. Ytterligare information om villkoren för öppet köp finns på Mister Spex webbplats. Utöver Jaguarkollektionen har Mister Spex även glasögon från många andra märken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo