Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Emporio Armani
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Emporio Armani Glasögon

(73)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 73

Emporio Armani-glasögon

Giorgio Armani är tveklöst en av världens mest berömda modeskapare. Armani-imperiets grundare är nu chef för över ett dussin ledande modemärken. Ett av dessa märken är det sportinriktade Emporio Armani. Emporio Armani, vars betydelse endast överträffas av märket Giorgio Armani, är sportigt men behåller samtidigt den känsla av klass som är förenad med Armani. Dammodellerna präglas ofta av till synes manliga stilar. Det verkligt speciella med glasögonen märker man vanligtvis bara vid närmare påseende: Armanis oefterhärmliga sexighet och glamour! Emporio Armanis kollektion av accessoarer har breddats till exklusiva receptbelagda glasögon.

Alla modeller bär Armanis typiska prägel: elegans, tydliga linjer och klassisk stil. En omisskännlig look skapas genom kombinationen av starka geometriska former och slående detaljer. Glasögonen EA 9511 CG3 är annorlunda till sin själva natur. De smäckra halvbågarna i en blandning av lila och rosa ger ditt ansikte en fräsch look. Armaniörnen är ingraverad i skalmarna som pricken över i. Glasögonens särprägel gör dem till en verklig höjdpunkt. För män rekommenderar vi ett par glasögon med den klassiska Armanikänslan: EA 9502 ALJ. Det är perfekta glasögon för en seriös, professionell look. Den distinkta rektangulära designen och helbågarna i silver gör designen futuristisk utan att den klassiska Armanikänslan går förlorad. Unika detaljer i form av avsmalnande skalmar ger dessa Armaniglasögon en modemedveten look som inte passar dem som är slavar under modet.

Välj helt enkelt dina favoritglasögon i Emporio Armanis sortiment. Ladda upp ett foto till det virtuella provningsverktyget för att prova glasögonen på nätet! Anpassa glasögonen till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept. Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Emporio Armani-glasögon så snart som möjligt. Vi erbjuder även 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.