Nyhet: De populäraste glasögontrenderna för denna höst och vinter!
Upptäck nu!

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(138)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 138

Bottega Veneta: glasögon och solglasögon för dig som ställer höga krav

Mode och accessoarer från Italien – ja tack! Det populära märket Bottega Veneta grundades 1966 i Venedig och är framför allt känt för sina lädervaror av hög kvalitet. Kändisar som Victoria och David Beckham har regelbundet fotograferats med väskor med typiska intrecciato-flätmönster från Bottega Veneta och bidrar på så vis till märkets framgång. Högkvalitativa accessoarer, som till exempel glasögon och solglasögon för både kvinnor och män, tillhör det exklusiva utbudet. Glasögonmodellerna visar märkets förkärlek för detaljer – bågarna är även moderna, tidlösa och eleganta. Shoppa populära glasögon från Bottega Veneta hos Mister Spex och njut av den unika designen.

Solglasögon från Bottega Veneta: elegans är A och O

Även om solglasögon från Bottega Veneta finns i olika färger, former och stilar har alla glasögonmodeller en sak gemensamt: de är alla otroligt eleganta. Material av hög kvalitet, klara linser och ett mycket konsekvent formspråk talar om för omvärlden att vi som bär Bottega Veneta vet vad vi står för och att vi är stolta över det. Kära klassiker, såsom cateye-solglasögon, pilotsolglasögon och browline-modeller kännetecknar den nya kollektionen och bevisar att den utsökta designen är tidlös. Ljusa eller färgglada färger, spännande mönster och gyllene detaljer – på så vis ger bågarna dig en unik look och understryker din personliga smak. Ny teknik, som ser till att skalmtopparnas insida inte glider, gör glasögonen mer bekväma att bära – även en riktigt varm sommardag.

Glasögonkollektionen från Bottega Veneta är både stilfull och trendig

I motsats till solglasögon bär vi ofta våra glasögon hela dagen. Våra glasögon bör därför passa i olika situationer och till olika stilar – utan att se tråkiga ut. Glasögon från Bottega Veneta kombinerar tidlös design och speciella, stilfulla detaljer. Lägg framför allt märke till skalmarnas typiska Intrecciato-motiv och bågarnas lätt avrundade yta som skapas av den manuella poleringen. En del av Bottega Venetas glasögonkollektion utgörs av klassiker såsom pilotglasögon och runda glasögon. Hos Mister Spex kan du köpa dessa populära glasögonmodeller på nätet. För att kunna köpa glasögon online behöver du enbart en dator och dina aktuella värden som du hittar i ditt glasögonrecept.

Vilka glasögon från Bottega Veneta passar mig?

När man köper nya Bottega Veneta-glasögon finns det mycket man ska tänka på. För att göra processen så snabb, enkel och okomplicerad som möjligt har vi utvecklat en detaljerad filterfunktion. Du fyller helt enkelt i dina preferenser och vi listar bara de glasögonmodeller som passar in på dina önskemål. Följande egenskaper spelar en stor roll:

  • Ansiktsbredd. Välj mellan liten, mellan och bred ansiktsbredd eller få hjälp med att avgöra måtten. Glasögonen är som bekvämast när glasögonen stämmer överens med ansiktsbredden.
  • Form. Vi har glasögon som är smala, kantiga och runda. De kan också ha en pilot-, cateye- eller browline-form. Utöver din personliga smak avgör din ansiktsform vilken glasögonform som passar dig bäst.
  • Typ. Garnityr, hel- eller halvbågar är en fråga om smak. Därefter styr dina värden valet av bågar. Har du (mycket) höga värden är en glasögonmodell med helbågar lämpligast eftersom glasen på så vis sitter stabilare.

Glasögon av hög kvalitet hos Mister Spex

Är du på jakt efter ett par snygga progressiva glasögon, läsglasögon, arbetsplatsglasögon eller sportglasögon? Hos Mister Spex hittar du ett sortiment med över 5000 olika typer av bågar från olika märken. Är du nyfiken på hur de nya trenderna ser ut? Det talar vi om för dig i vår editorial för glasögontrender och editorial för solglasögontrender. Hos oss får du dessutom ännu fler fördelar:

  • Prova glasögon och solglasögon online
  • Gratis hemlån av 4 glasögon i 10 dagar
  • Individuell rådgivning när du ringer till vår kundtjänst
  • 90 dagars öppet köp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo