Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Liten
  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Bågfärg
Linsfärg
Material
Pris i SEK

Lacoste Solglasögon

(59)
  • Lacoste
Visar produkter 1 till 59 av 59

Lacostesolglasögon

Modemärket Lacoste grundades av den legendariske franske tennisspelaren René Lacoste. Lacostes tenniströjor med den berömda krokodillogotypen har blivit en av de mest igenkännliga modeikonerna någonsin. Modeimperiet har fortsatt bredda sitt produktsortiment och erbjuder i dag både stilfulla solglasögon och andra designaccessoarer. I Lacostes kollektion av solglasögon finns lågmälda men även mycket fashionabla modeller och många olika färger.

Kvinnor som inte vill missa säsongens innefärg bör ta en titt på solglasögonen Lacoste LA 12616 i lila. Denna modell har en lila acetatbåge med diskret krokodilhudseffekt och stora violetta glas. Skalmarna på dessa solglasögon har en metallplatta med krokodillogotypen.

För den världsvane och självmedvetne mannen rekommenderar vi LA 12469P BK. Ett par solglasögon för män som inte är fixerade vid de senaste trenderna utan uppskattar hög kvalitet och stilfull design.

Du kan snabbt och enkelt beställa dina nya Lacostesolglasögon från vår nätbutik. Gå igenom modellerna och se vilka färger som finns. Du kan även filtrera sökningen enligt plast- eller metallbågar samt hel- eller halvbågar. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Lacostesolglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa!

Mister Spex levererar snabbt över hela Europa. Och kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Lacostesolglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.