Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

15 % rabatt för härliga sommartider!¹ – Kod: ENDLESS15
Fossil
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Fossil Solglasögon

(71)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 71

Fossilsolglasögon från Mister Spex

Fossilsolglasögonen från Mister Spex är en kollektion från det amerikanska designmärket Fossil, som specialiserar sig på kläder och accessoarer med tidlös design. Märkets stil efterliknar klassiska trender med en tydlig vintagekänsla och använder de senaste innovativa designmetoderna och materialen för att skapa glasögon som är kända för komfort och kvalitet. Den senaste kollektionen Fossilglasögon finns i Mister Spex nätbutik.

Fossilglasögon finns i Mister Spex nätbutik. Fossilglasögonens typiska kännetecken är glasens rundade form och de uppåtsvängda skalmarna. Detta ger Fossilsolglasögonen från Mister Spex en tidlös vintagelook som är både elegant och bekväm. Glasögonkollektionen erbjuder massor av färgkombinationer och mönster, vilket gör dem perfekta för modeentusiasten och gör dem enkla att matcha med alla finare kläder.

Mister Spex erbjuder över 2 000 bågar från 60 designmärken, däribland många stilfulla modeller. Välj ett par Fossilglasögon från Mister Spex över nätet. Om du beställer före kl. 14 levereras solglasögonen redan samma dag. Mister Spex är Europas mest omtyckta optiker på nätet och har mer än 1,5 miljoner nöjda kunder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.