Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

15 % rabatt för härliga sommartider!¹ – Kod: ENDLESS15
Cazal
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Cazalsolglasögon

Cazal är själva sinnebilden för extravagans och individualitet! Med Cazal är nästan allt möjligt. Det tyska kultmärket struntar i konventionerna och står för självförtroende och självständighet som inget annat märke. I stället för att böja sig för modetrenderna låter sig inte det Passaubaserade märket stuvas in i några färdiga mallar och är alltid redo att skapa sina egna trender. Resultatet är en kollektion av spektakulära och härligt extroverta solglasögon.

Alla modeller i kollektionen inspirerar med sina stilfulla kompositioner och unika karaktär, som är ett uttryck för enastående stilmedvetenhet. Cazals solglasögon är okonventionella med en känsla för drama. Klassiker som pilotglasögonen eller den slående browline-stilen förnyas med märkets typiska look. Märkets färgskala bygger på neutrala toner som guld och silver samt svart och brunt. Fokus ligger i stället på originell bågdesign med karakteristiska kantiga stilar och impulsiva linjer.

Slutresultatet är en förfinad look med detaljer som små skruvar, hornbågade glas och uppseendeväckande figurer. Företaget lägger stor tonvikt på användning av kvalitetsmaterial som rent titan, guld eller plast och spännande kombinationer av material kolliderar så att glasögonen skiljer sig ännu mer från mängden. Samtidigt värderar Cazal ett noggrant utförande av hög kvalitet hos alla sina glasögon. Cazal är dock ingen nykomling i branschen. Det framgångsrika märket grundades av entreprenören Günter Böttcher och designern Cari Zalloni 1975, som fick den vinnande idén att ta fram glasögon och solglasögon som inte bara är bruksföremål utan egenartade smyckesartiklar. I dag säljs solglasögonen i mer än 60 länder i hela världen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.