Calvin Klein
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Calvin Klein

(73)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 73

Calvin Klein-solglasögon kombinerar modern design med tidlös elegans

Calvin Klein-solglasögon står för trendig minimalism. Det breda utbudet av Calvin Klein produkter inkluderar även solglasögon. Om material av hög kvalitet och en elegant design är viktigt för dig när du väljer ett par solglasögon, är Calvin Klein-glasögon något för dig. Allt började med att en modeguru från Bronx föddes 1942 i Bronx i New York, modedesignern Calvin Klein. Den unga mannen fulländade sin tidigt upptäckta talang på ett kreativt gymnasium och avslutade sedan en modedesignexamen. Efter några års arbete som frilansdesigner grundade han sitt nu världsberömda varumärke 1968. Designern tilldelades otaliga modepriser och anses vara "skaparen" av designerjeans och underkläder. Förutom mode har Calvin Klein också licensierade produkter som parfym, smycken, glasögon och solglasögon. Eleganta produkter i stilrena linjer och tidlös design: dessa Calvin Klein-signum återspeglas också i dess solglasögon.

Calvin Kleins klassiska bågar

Calvin Klein-modellerna inkluderar en majoritet av klassiska bågar som visar på elegans och modmedvetande. De klassiska formerna och det lätta materialet ger solglasögonen en suverän, tidlös stil. Calvin Klein-solglasögon betonar din egen stil, på ett tydligt och elegant sätt. Calvin Klein-logotypen, placerad på skalmen bekräftar att produkten är äkta. Du hittar bågarna i en mängd naturliga och jordnära färger, som Havana-bågarna i ett organiskt sköldpaddsskal och nyanser av svart, brunt och grönt. Bågarna som är gjorda av metall har istället fokus på form: här är fjärils/cat-eye former, Aviators, kvadratiska och runda former särskilt populära. Det finns ett par perfekta solglasögon som passar alla olika ansiktsformer. Calvin Kleins titanramar garanterar maximal hållbarhet. Hitta rätt båge för dig med hjälp av vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida. Med vårt digitala provrum kan du dessutom se hur bågarna sitter på just ditt ansikte, med hjälp av ett foto på dig själv eller via din webbkamera. Prova nu!

  • Med en rund ansiktsform passar du bra i fyrkantiga och asymmetriska glasögonmodeller. De får ditt ansikte att verka lite mer avlångt och lägger till fina konturer.
  • Om du däremot hat en oval ansiktsform har du ett stort sortiment att välja från. I princip alla glasögonmodeller passar dig. Du ger ditt ansikte en mjuk look genom att bära runda bågar. Om du vill ge ditt ansikte lite mer utmärkande drag, kan du välja fyrkantiga glasögonmodeller
  • Fyrkantiga ansiktsformer passar i runda glasögonbågar, särskilt slående former som fjärils/cat-eye-bågar ger ditt ansikte ett mjukare utseende.
  • Slår ditt hjärta lite snabbare i luften? Hjärtformade ansiktsformer passar bra i de välkända och moderna pilotsolglasögonen. Detta är den ideala formen för din ansiktsform.

Djärv & extravagant – du står i centrum

Vad sägs om solglasögon från Calvin Klein med lilafärgade glas eller bågar i djurtryck? Om du föredrar en look som drar till sig allas blickar, är Calvin Klein märket för dig. Calvin Kleins erbjuder ett stort utbud av solglasögon.

Med ett sådant stort utbud kan det vara svårt att bestämma sig och du kanske till och med vill testa alla solglasögon. Med Mister Spex har du möjlighet att göra just det – i vårt digitala provrum. Du kan prova dem virtuellt i 2D. Många modeller går även att prova i 3D! På så vis kan du direkt se om glasögonen passar dig eller inte, vilket gör det lättare att ta ett beslut.

Tillåt dig att inspireras av Calvin Kleins breda utbud av solglasögon online och beställ hem dina nya drömglasögon på Mister Spex redan idag.

Behöver du slipade solglasögon?

Många av Calvin Kleins solglasögon går att få med slipade glas. Det gör att det finns två fördelar med ett par Calvin Klein-bågar:

  • Snygga solglasögon
  • Fantastisk syn!

Alla slipade glasögon som du beställer hos Mister Spex kommer med högkvalitativa plastglas från framstående tillverkare. UV-skydd, antireflexbehandling och hårdytbehandling är alltid inkluderade i alla glasögon.

Välj ett par glasögon från Mister Spex och dra nytta av alla våra fördelar

Utöver solglasögon från Calvin Klein erbjuder Mister Spex, Europas ledande online-optiker, ett stort sortiment av solglasögon och glasögon från välkända modemärken.

Det spelar ingen roll vilken typ av glasögon som du bestämmer dig för i slutändan, fördelarna med Mister Spex förblir desamma:

  • Fri frakt vid köp över 700kr.
  • Öppet köp
  • Fri retur på solglasögon
  • Digitalt provrum

Upptäck dina nya favoritglasögon från Calvin Klein i Mister Spex sortimentet idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo