Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Burberry Sonnenbrillen
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Bågfärg
Linsfärg
Material
Pris i SEK

Burberry Solglasögon

(67)
  • Burberry

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 67

Solglasögon från Burberry

Det engelska modehuset Burberry kan skryta med en elegant kollektion solglasögon. Detta lyxmärke har en lång historia: kläder och accessoarer har tillverkats med namnet Burberry i mer än 150 år.

Denna stolta historia återspeglas i Burberrys solglasögonkollektion, även om designen inte alls är fast i det förflutna. Solglasögonen i denna kollektion är naturligt eleganta men ändå genomsyrade av moderna designinslag. Många modeller i Burberrys solglasögonkollektion har överdimensionerade glas som ger både män och kvinnor tillräckligt skydd mot solen – men även mot nyfikna blickar och kändisfotografer!

Många av Burberrys solglasögonmodeller leker medvetet med märkets mest kända symbol. Märkets välkända klanruta består exempelvis av inbäddade bergkristaller på solglasögonen Burberry BE 4040. Burberry nytolkar dessa traditionella kännetecken på ett modernt sätt, vilket får en oväntad och fräck effekt.

Solglasögonen Burberry BE 3042 1005/13 är särskilt populära på Mister Spex. Dessa solglasögon har eleganta och fina bågar. De bruntonade glasen är moderiktigt stora.

Upptäck vårt stora sortiment solglasögon från Burberry utan risk! Alla produkter du köper från Mister Spex kan återlämnas inom 90 dagar. Om du inte är helt nöjd med passformen eller kvaliteten hos dina Burberryglasögon kan du återsända dem till Mister Spex och välja en annan modell i vår nätbutik.

Du hittar säkert den perfekta modellen i Burberrys stilfulla kollektion av solglasögon. När du väl har hittat dina favoriter kan du prova dem med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg. Lägg produkten i varukorgen och vi levereras hem till din dörr!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.