Solglasögon

Oakley Radar Path

Oakley Radar Path EV: High-Tech för din syn

Med modellen Radar® EV Path skriver sport-märket Oakley ett helt nytt kapitel i historien av performance-design. Att kontinuerligt göra sina produkter ännu bättre är Oakley's stora passion. Den nya innovationen av sport-modellen Radar Path är förstorade linser för ett större synfält vilket maximerar både säkerheten och komforten. Kombinationen av materialen O Matter® och Unobtainium® garanterar en optimal passform och förhindrar att solglasögonen glider ned. Köp dessa högfunktionella high-tech solglasögon till billiga priser online på Mister Spex.

Sport-märket Oakley som grundades på 1970-talet har fram till idag vuxit till världens mest omtyckta solglasögon-märke bland idrottarna. Med ett par av Oakley's skyddsglasögon som alltid är perfekt anpassade till idrottarnas behov kan du vara säker på att få både en stilig designad accessoar och en produkt som uppfyller de nyaste teknologiska standarderna. Med modellen Radar Path EV har det drivna och framgångsrika märket lagt en ny milstolpe. Du hittar modellen till billiga priser här i vår Mister Spex online butik. Välj din favorit i den stora färgskalan och ger dina ögon det de förtjänar när de visar dig vägen i turbulenta stunder.

Oakley Radar Path från Mister Spex - Egenskaper

  • Kontureringen vid den undre sidan gör att solglasögonen Radar EV Path inte når käkbenen. Istället har Oakley förstorat linserna vid den övre kanten så att du kan njuta av ett stort synfält utan att störas i onödan.

  • Konstruktionen möjliggör en optimal ventilering genom att luften kan cirkulera maximalt.

  • Skalmarna och sadlarna är tillverkade av finaste Unobtainium® så att bågarna sitter säkra. Vid svettning förstärks till och med effekten av passformen.

  • Ett speciellt integrerat system gör att det tar bara några sekunder att byta linserna. På det sättet kan du smidigt anpassa solglasögonen efter det aktuella aktivitetsområdet.

  • Genom att använda det högklassiga materialet O Matter™ är solglasögonen extremt lätta, tåliga och hållbara.

  • Självklart uppfyller eller till och med överträffar Oakley Radar EV Path alla optik-standards. När det kommer till kontrast- och färgriktighet håller dessa solglasögon världsklass.

Bestäm dig för ett par Oakley Radar EV Path och köp dessa kvalitativa solglasögon till billiga priser online på Mister Spex. Ifall du vill veta hur modellen ser ut just på din näsa kan du testa den online med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Utöver detta erbjuder vi alltid 90 dagar öppet köp samt leverans inom hela Europa.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo