Oakley Half Jacket

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
1 Resultat

Oakley Half Jacket

Oakley Half Jacket är solglasögon som hjälper dig att uppnå högsta resultat! Komfort och hållbarhet är slagorden för dessa fenomenala solglasögon. Detta är solglasögonen för dig som vill ha högsta kvalitet och kapacitet, samtidigt som du blir väldigt trendig. Varför du ska köpa dem hos Mister Spex får du reda på här!

Skaffa solglasögonen du behöver och förtjänar idag! När du sportar måste du ha en utrustning som inte distraherar dig utan som gör att du kan prestera på topp. Dessa solglasögon från Oakley är perfekt utformade för det! Just därför använder många atleter dessa solglasögon. De skyddar dina ögon mot flygande ting i luften och håller din syn klar och tydlig. Oakley Half Jacket glasögon sitter snävt på näsan och håller sig borta från kinderna. Ramarna är dessutom utrustade med unobtanium-teknik, så att de greppar hårdare ju mer du svettas. Solglasögonen är alltså mycket komfortabla och underlättar utomhusträningen avsevärt. Träna på så hårt du kan utan att oroa dig det minsta för att solglasögonen inte kommer prestera optimalt och vara på din sida!

Det finns flera olika glas att välja bland och de har olika färger, däribland specialpolariserade utgåvor och glas gjorda av fotokromteknik som mörknar när den träffar direkt solljus. Alla Oakley Half Jacket solglasögon skyddar självklart till hundra procent mot solens farliga UV-strålning. Vi rekommenderar att du behåller solglasögonen på även när solen inte skiner som starkast, då molnen faktiskt släpper igenom 90 procent av solens UV-strålar.

Köp Oakley Half-Jacket online från Mister Spex

Oakley är ett amerikanskt märke som grundades 1975 och skapades för atleter i världsklass. Varje sekund räknas i oavsett vilken sport du tävlar i. Detta har Oakley tagit på allvar när de konstruerat dessa sportsolglasögon. Oakley är kända världen över för sina fantastiska glasögon som finns i många olika modeller och varianter. Här hos Mister Spex hittar du dem till ett kanonpris!

Oakley Half Jacket solglasögon ger dig en utomordentlig klarhet. Det inbyggda polfiltret skyddar dina ögon från distraherande reflektioner och får dig att leverera på topp. Dessa stiliga unisex glasögon väger bara 23 gram! Perfekt vid hård träning då inget får distrahera dig från att uppnå dina mål.

Behöver du hjälp med att hitta de bågar som passar dig eller är osäker på vilka du ska beställa? På Mister Spex hemsida kan du enkelt och okomplicerat testa dig fram. Du laddar bara upp en ansiktsbild på dig själv och testar sedan olika glasögon på ditt ansikte, alternativt använder dig av en webbkamera om du har en.

Ytterligare fördelar med att handla dina solglasögon hos Mister Spex:

  • 90 dagars öppet köp

  • Fri frakt på alla solglasögon

  • Expertservice från vår kundtjänst

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo