Solglasögon

Oakley Latch

Oakley Latch: Låt dig inte bländas

Oakley Latch är en modell för alla tillfällen. Dessa solglasögon har inte bara en klockren design utan är väldigt funktionella och tillverkade för att användas även i turbulenta situationer. Just det är märket Oakley känt för: snygga solglasögon för aktiva och stilmedvetna människor. Välj bland ett stort urval färgkombinationer med eller utan reflekterande linser. Även kantiga och runda varianter finns i Mister Spex online butik. Köp de smidigt hos oss så får du dessa snygga glasögon till billiga priser

Märket Oarkley är känt och omtyckt för sin sportiga design. Oakley Latch solglasögon inspirerades av skejtarna men har sedan länge varit populära även utöver dessa kretsar. Modellen OO9265 ger inte bara en cool och avslappnade look utan är tillverkad av innovativa material och är extremt funktionell. Bågarna är tillverkade av kvalitativt acetat och är därför så bra som okrossbara. Oakley är ett märke som lyckas både tillverka väl-designade solglasögon och samtidigt anpassa dem efter idrottarnas behov. Bra om du letar efter solglasögon som funkar både när du åker vattenskidor eller solar på stranden.

Oakley Latch solglasögon är tillverkade speciellt för att användas i turbulenta situationer och vid alla möjliga friluftsaktiviteter. Med bara 20 gram är de inte bara extremt lätta, de är också anpassade till extrema sol-förhållanden och skyddar dina ögon pålitligt från alla UVA-, UVB- och UVC-strålningar. Linserna är gjorda av modernaste plutonit. Vissa modeller har utöver det ett inbyggt polarisationsfilter vilket förbättrar syn-förhållanden vid starka bländningar. Perfekt för en fjällvandring i strålande sol som leder förbi glaciärer och bländande vattenytor. Med en Oakley Latch går det utmärkt att njuta av naturens skönhet från alla vinklar. Genom bågarnas raka skalmar sitter solglasögonen perfekt och hålls på plats när det går stormigt till.

Runda eller kantiga?

Modellens look består av trendiga färger, reflekterande linser och intressanta detaljer som betonar de snygga bågarna. Färgutbudet är stort. Hur vore det att leka lite med färg och välja en modell med rosa eller blå reflekterande linser? Okleys Latch är en unisex-modell och finns i både en rund och en kantig form. Har ditt ansikte ganska mjuka linser bestäm dig för den kantiga varianten. Motsatsen gäller för kantiga ansikten. I det fallet drar de runda bågarna uppmärksamheten på dina ögon och på det sättet skapar en harmonisk helhetsbild. För att hitta din form och färgkomkombination testa solglasögonen gärna online med vår virtuella prövning i 2D eller 3D.

Har du hittat din modell? Köp dina Oakley Latch online på Mister Spex. Som alltid gäller även för dessa solglasögon 90 dagars öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo