Oakley Prizm

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
23 Resultat

Alltid en perfekt syn med Oakley Prizm

Med dessa solglasögon får du en perfekt synupplevelse i alla ljus- och väderförhållanden. Med Oakley's modell Prizm behöver du inte vara ledsen över en grumlig syn eller dova färger. Det amerikanska märket presenterar solglasögonlinser som är tillverkade med modernaste kunskaper i bioteknologi. Med dessa linser lyckades företaget att förbättra synen och kontrasterna enormt vid specifika idrottsaktiviteter. I Mister Spex nätbutik hittar du dessa högfunktionella solglasögon till billiga priser. Köp dem smidigt online och njut av vår förstklassiga service.

När det kommer till speciella solglasögonlinser som förbättrar idrottarnas kontrast- och färguppfattningen är märket Oakley världsmästare. Prizm-teknologin som används för denna modell är ett nytt kapitel i Oakley's långa innovationshistoria. På 1970-talet började sportmärket med att tillverka speciella handtag för BMX-cyklar, men snabbt började man i Kalifornien där märket hör hemma att tillverka skyddsglasögon. Kort därpå användes de av cyklister som deltog i Tour-de-France något som inom kort gjorde att märket Oakley blev populärt över hela världen. Idag står Oakley för en sportig, avslappnad look och är det mest hippa märket bland mountainbikecyklister, snowboardåkare och löpare när det kommer till speciella skyddsglasögon.

Till löpare, mountainbikeåkare och alla andra idrottare

Oakley Prizm utvecklades speciellt för att möjliggöra en bättre syn vid idrottsaktiviteter. Prizm linser anpassas efter omgivningen och filtrerar färgspektrumet i fina nyanser. Färgerna framhävs precis där ögonen registrerar detaljer. Med denna modell får idrottare solglasögon som uppfyller alla funktionella krav och ger dessutom en cool look. Solglasögonen finns i trendiga färgkombinationer och speciella features för olika behov. Modellen Prizm-Road utvecklades till exempel speciellt för mountainbikeåkare och löpare. Konstruktionen är extremt lätt. Linserna av polykarbonat och bågar av plast gör att solglasögonen har en perfekt passform och sitter kvar där de ska - även när det går fort. Linserna som finns i en rad olika färger gör världen inte bara färggladare utan leder också till en detaljerad syn med färgriktiga kontraster. Solglasögonen framhäver speciellt röd- och bruntoner. Denna effekt garanterar bättre prestation och säkerhet. Ojämnheter på marken blir enklare att registrera och synen blir klar och tydlig. Halksäkra sadlar och avrundade skalmar garanterar en stabil passform även vid nedförsbackar. Den förstorade översta delen ger dig en bättre överblick utan inskränkningar.

En klassiker även i vardagen

För en cool streetstyle och optimal syn i vardagen har Oakley också integrerad Prizm-teknologin i klassiska solglasögon-former. Här gäller samma sak: linserna finns i olika heta färger och förbättrar din syn på alla dina vägar. Oavsett om du cyklar, kör bil eller går en promenad - dessa snygga och funktionella solglasögon har en tidlös look och maximerar din vardags-komfort.

Köp dina Oakley Prizm hos oss på Mister Spex

Köp hög-kvalitativa solglasögon som kan följa med på alla dina aktiviteter till billiga priser online på Mister Spex. För att se vilken modell som passar dig och din personliga stil bäst kan du testa dem med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D innan du beställer dem på nätet. Vi erbjuder dessutom 90 dagar öppet köp och levererar inom hela Europa.

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo