Superdry

Superdry
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
216 Resultat

Superdry Eyewear hos Mister Spex

Det välkända varumärket Superdry har fört brittiskt glasögonmode till världen. Ett livsstilsmärke som identifierar sig med unika mönster och som på ett briljant sätt kombinerar japansk grafik med vintage Americana. Deras unika retro-look-bågar kännetecknas av en stark känsla för detaljer som gör dem omedelbart igenkännbara.

Efter att de börjat med att producera street wear på den brittiska marknaden, expanderade Superdry snabbt sitt sortiment till ett brett utbud av livsstilsprodukter. Förutom klockor, väskor och skor producerar varumärket nu en framgångsrik serie av glasögon och solglasögon. Som alltid fokuserar Superdry på att erbjuda fantastiskt värde för pengarna.

Denna kollektion kännetecknas av en spännande blandning av mönster, färger och stilar. Superdry erbjuder den perfekta bågen för varje stil och smak. Alla deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som vi ser i dess funktionalitet och perfekta passform. Förutom acetat och metall integrerar Superdry också bambu, trä och äkta läder i dess unika signaturdesign.

Idag är Superdry känt och känt inte bara i Storbritannien utan över hela världen. Sedan lanseringen 2003 har märket expanderat till över 100 länder.

10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo