Fossil

Fossil
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
197 Resultat

Fossil från Mister Spex

Fossil kombinerar mode, design och teknik på ett unikt sätt, vilket redan från början skilde det från andra märken. Äkthet, innovation, kreativitet, ungdomlighet, passion och humor – det är märkets grundläggande värden.

Sedan det grundades 1984 har det amerikanska märket Fossil på ett genomgripande sätt förändrat alt som har med ur att göra. Dess stilfulla klockor till överkomliga priser sågs inte bara som användbara utan även eleganta och moderna accessoarer. Med tiden har fler accessoarer som smycken, skor, handväskor, glasögon, solglasögon och kläder lagts till i företagets sortiment.

Livsstilsmärket Fossil står för en äkta modern vintagestil som bygger på originella idéer med glimten i ögat. Dessa grundläggande principer genomsyrar hela sortimentet och får sitt uttryck i enkel och snygg design. Konceptet bakom ”Modern Vintage” är att förena klassiska och moderna inslag i en helt ny design som kombinerar det bästa i gamla och nya trender. Med både innovation och unik stil. Något som också återspeglas i företagets slogan ”Long Live Vintage”. Det var 1989 som Fossil för första gången presenterade sina produkter i en dekorerad plåtburk, Fossil Tin Box. Den nya förpackningen blev en stor framgång och är nu supersällsynt.

I dag står de för och tillhör varumärkets identitet. Inte endast klockor och smycken utan även glasögon förpackas och skickas i dessa karakteristiska plåtburkar. Fossils designteam rör sig bland folk och har alltid rätt känsla när det gäller mode och livsstilstrender. I Fossils glasögonkollektion finns glasögon och solglasögon för män och kvinnor. Utöver de många modellerna med plastbågar finns det också glasögon av matt rostfritt stål med vintageeffekt i kollektionen. Moderiktiga retromodeller som pilotsolglasögon, kattögsformade glasögon och runda bågar är naturligtvis stående inslag. Fossils glasögon har en modern, trendig design och är fantastiskt bekväma.

10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo