Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
141 Resultat

Carolina Herrera från Mister Spex

Modestaden New York står inte längre Milano och Paris efter när märken som har grundats där har ett så kreativt inflytande. Märket Carolina Herrera är ett perfekt exempel och en hyllning till hemstaden. Men vem är Carolina Herrera?

Denna entreprenör är en verkligt mångsidig begåvning. Inte endast en hängiven designer utan även grundaren till ett eget märke. Carolina Herrera (född 1939) deltog i sin första modevisning vid endast 13 års ålder, och då upptäckte hon modevärldens obeskrivliga stil. Det häpnadsväckande är att Carolina Herrera valde bort mångåriga studier vid en designskola utan är självlärd – på mycket kortare tid. På en väns inrådan lanserade hon 1980 en liten klädkollektion som blev en stor framgång. Hennes första steg i modevärlden var ett faktum. Ett år senare föddes Caroline Herreras modeimperium.

Detta äkta New York-märke, som grundades 1981, har etablerat sig som en världskänd och viktig aktör på glasögonmarknaden. Herrera startade med designkläder och bröllopsklänningar men gick senare vidare till glasögon. Lyx och elegans är de begrepp som bäst beskriver hennes kollektioner. En feminin och tidlös stil gör glasögonen lika väl lämpade för både arbete och fritid.

Varje par Caroline Herrera-glasögon präglas av stor detaljkänsla och har sin egen eleganta färg och form. Under sina glansdagar hade denna grand dame inom haute couture kändisar som Jackie Kennedy som kunder och märket var många inflytelserika kvinnors favoritmärke.

10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo