Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu

Soflens Kontaktlinser

(7)
Visar produkter 1 till 7 av 7

SofLens kontaktlinser

SofLens-gruppen ingår i det amerikanska läkemedelsföretaget Bausch & Lomb. Den mest berömda produkten från Bausch & Lomb är tveklöst solglasögonen Ray-Ban (som säljs i Mister Spex butik för solglasögon). När det gäller kvalitet och märkesstyrka är dock SofLens kontaktlinser överlägsna de mer kända Ray-Ban-glasögonen. SofLens-sortimentet omfattar totalt sju olika mjuka kontaktlinser. De utmärks av högsta komfort och överkomliga priser. Vare sig det är SofLens klassiska månadslinser, SofLens Daily Disposable, SofLens Multi-Focal, SofLens Toric eller SofLens Natural Colors har varje SofLens-produkt sina unika fördelar. Alla SofLens-linser imponerar genom sina innovativa material och ögonvänliga design som ger ökad synskärpa och maximal komfort.

SofLens Daily Disposable är en utmärkt endagslins som ger högsta komfort och klar och tydlig syn dygnet runt. SofLens endagslinser är ett strålande val för alla som vill ha nya hygieniskt förpackade linser varje dag. De är också perfekta för personer som endast använder kontaktlinser någon gång då och då i stället för glasögon (t.ex. vid sport, umgänge eller bilkörning), för allergiker och för personer med känsliga ögon.

SofLens 59 är en efterföljare till de populära månadslinserna SofLens Comfort. Sortimentet har också breddats med modellen SofLens 38 som effektivt binder fukt inuti linsen. SoflLens 38-linserna är därför perfekta för personer med torra ögon. Den förbättrade stabiliteten och materialstrukturen innebär att det är lätt och okomplicerat att dagligen hantera SofLens månadslinser. Även de som använder kontaktlinser för första gången kommer att uppskatta hur enkelt det är att använda SofLens månadslinser.

SofLens-sortimentet omfattar även SofLens Multi-Focal, en kontaktlins som ersätter progressiva glasögon, SofLens Natural Colors, som förstärker din naturliga ögonfärg, och SofLens Toric för ögon med astigmatism. Mister Spex erbjuder alla Bausch & Lomb SofLens-produkter till överkomliga priser och du har alltid 90 dagars öppet köp.

För fyndjägarna erbjuder Mister Spex rabatter vid köp av flera produkter och paketerbjudanden genom vilka du kan spara upp till 8 %.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.