Purevision

Purevision

PureVision kontaktlinser

PureVision månadslinser är nästa generations kontaktlinser från Bausch & Lomb. På 1950-talet lanserade Bausch & Lomb de klassiska solglasögonen Ray-Ban Wayfarer och revolutionerade solglasögonmarknaden. Femtio år senare lanserar Bausch & Lomb kontaktlinserna PureVision som på nytt innebär ett jättekliv framåt i utvecklingen. PureVision är det första sortimentet månadslinser som har så hög syrepermeabilitet och så låg vätskehalt att de kan bäras dygnet runt nonstop i 90 dagar och nätter.

Detta möjliggörs av det specialutvecklade materialet Balafilcon A, som är en silikonhydrogel. Det ger hög syrepermeabilitet utan den höga vätskehalt som torkar ut ögonen. Dessutom har materialet stabil form, vilket innebär att linserna sitter ordentligt på ögonen och ger god komfort dygnet runt.

PureVision Spheric är en månadslins med en kombination av utmärkta material och lätt asfärisk form som ger skarp kontrast och synskärpa – även i gryningen och under dåliga ljusförhållanden.

Mister Spex erbjuder dessutom månadslinser från PureVision för personer med ålderssynthet. Linserna PureVision Multi-focal korrigerar ålderssynthet och när- eller översynthet genom PureVisions beprövade know-how. Multifokala kontaktlinser ersätter progressiva glasögon och ger dessutom skarp syn över hela synfältet.

Observera att du bara får använda kontaktlinserna under det antal dagar som anges på förpackningen. Du bör använda kontaktlinser först efter godkännande av en ögonläkare eller optiker, eftersom vissa typer av ögon kräver att linserna rengörs emellanåt med en ”allt-i-ett”-lösning eller ett proteinborttagningsmedel oavsett hur bra material som har använts i linserna.

Mister Spex erbjuder PureVision-produkter till oslagbara priser och du har alltid öppet köp. Kolla själv hur mycket du kan spara i Mister Spex nätbutik genom våra unika paketerbjudanden.

Kontaktlinser från PureVision

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo