Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Versace
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Versace Glasögon

(37)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 37 av 37

Versaceglasögon

Versace står för omisskännlig italiensk glamour och elegans. Donatella Versace fortsätter att förvalta arvet efter brodern Gianni Versace på ett av de mest inflytelserika modehusen i världen och har inlett en ny epok i märkets historia genom sin magnifika stil och design. Det italienska modemärkets utmärkande drag är extravagant design och motiv från grekisk mytologi. Sofistikerade produkter av hög kvalitet är normen hos Versace och tack vare detta har företaget byggt upp en stark kundbas under årens lopp. Med den senaste glasögonkollektionen ger familjen Versace prov på sin unika talang för design och kreativitet. Märkets symbol är ett Medusahuvud.

Från enkel elegans till lyxiga detaljer – de senaste Versaceglasögonen från Mister Spex har något för alla. Om du vill ha en reserverad och lågmäld look ska du kolla upp Versace VE 3102 778. Den mörkbruna och gröna helbågen är en klassisk modell med viss retrostil. Skaffa dig en uttrycksfull ny look med dessa glasögon. Skalmarna är mörkbruna med silverornament längst fram. Tidlös italiensk elegans – det kan bara vara Versace.

Versace VE 1139 1013 drar garanterat blickarna till sig. Den här modellen kan inte vara mer olik VE 3102 778, med dekorativa detaljer som man blir galen i! Den diskreta bruna bågen skimrar med ett stänk av rött och kompletterar ljusa hudtoner på ett underbart sätt. Filigransgångjärnen pryds av den klassiska Versacelogotypen, som förbinder se slående stora havannabruna skalmarna med den smäckra metallbågen. Dessa Versaceglasögon präglas av spännande kontraster. En okonventionell modell för okonventionella människor.

I priset för Versaceglasögonen ingår antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda plastglas av hög kvalitet. För att beställa väljer du helt enkelt dina favoritbågar och lägger dem i varukorgen. Ange sedan uppgifterna från ditt recept och gå igenom våra speciella erbjudanden, som tonade eller extra tunna glas. Bekräfta beställningen och vi tar hand om resten: dina nya Versaceglasögon levereras direkt hem till dig.

Om du inte är fullständigt nöjd med dina Versaceglasögon kan det vara bra att veta att vi även erbjuder 90 dagars öppet köp. Så om du ändrar dig eller hittar ett annat par du hellre vill ha skickar du bara tillbaka produkten till Mister Spex så du kan välja ett annat par eller få pengarna tillbaka. Detaljerad information om beställningar och leveranser finns på vår webbplats. Utöver vår kollektion av Versaceglasögon finns även en rad glasögon från andra märken i vår nätbutik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.