Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Äntligen skiner solen! Nu välkomnar vi våren med 17 % rabatt på allt¹ Kod: SUNSHINE

Röda glasögon

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Röda glasögon

(322)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 322

Röda glasögon

Behöver du ett par glasögon för den stora staden? Kanske är det en grå januaridag och du behöver muntras upp? Eller kanske är det hög tid att byta image. Vad som än är orsaken till förändringen bör du överväga röda glasögon. Rött som accentfärg kan vara jättesnyggt och verkligen innebära en förändring, utan att du behöver byta ut hela garderoben. Rött är också förknippat med passion och stil, men i liten mängd som i ett par solbrillor riskerar du ändå aldrig att göra ett övertramp.

Kanske ett par piffiga röda glasögon med vingar och en rödglittrande båge skulle få dig på bättre humör en trist dag, eller ett par klassiska svarta wayfarerglasögon med en fräck inre röd linje kan vara kul. Eller löp linan ut med ett par sportiga röda glasögon!

Mister Spex har ett så stort sortiment att det kan vara en bra idé att begränsa urvalet enligt färg, form och stil med hjälp av filtren vid kanten av sidan. På det sättet har du koll på allt nytt och intressant och hittar just det par du sökte efter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.