Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Puma

(83)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 83

Pumaglasögon

Den nya kollektionen från Puma är här. I dessa bågar kombineras designinfluenser från sportvärlden med en modern stadslivsstil. Glasögonen i Pumakollektionen är perfekta för dem som har en aktiv livsstil och uppskattar Pumaglasögonens innovativa design och kvalitetsmaterial. I vår nätbutik finns ett stort sortiment halvbågar och helbågar från Puma. Modellerna har betecknande namn som Velvet, Puma Loop eller Harmony, vilket återspeglar Pumaglasögonens uttrycksfulla karaktär. Många modeller i kollektionen har fjädergångjärn på skalmarna så att de ska sitta perfekt.

Pumaglasögon med en tunn båge, som Puma Outcast eller Puma Tube, är särskilt populära hos Mister Spex. Båda modellerna är praktiskt lätta, medan deras dynamiskt formade skalmar gör att de sitter perfekt på ansiktet. Dessa glasögon är perfekta för sport.

Antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda plastglas med 100 % UV-skydd ingår som standard när du köper Pumaglasögon från Mister Spex. Om dessa glas inte uppfyller dina krav kan du välja ultratunna glas för fjäderlätta glasögon. Ytterligare ett alternativ är vattenavstötande glas från SEIKO. Dessa glas håller sig rena längre, vilket gör att du ser bättre ut och hela tiden har skarp syn. Skydda dina Pumaglasögon så att du har dem till hands när du behöver dem som mest. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med dina Pumaglasögon har du 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett annat par eller få pengarna tillbaka. Mister Spex vet vad kunderna vill ha.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo