Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Michael Kors
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Michael Kors Glasögon

(56)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 56 av 56

Michael Kors-glasögon

Med sin amerikanska ”enkla elegans” har Michael Kors hänfört modevärlden i mer än 30 år och bevisat att mode är som bäst och elegantast när det reduceras till en minimum. Hans lyxsportkläder av toppkvalitet hänför inte bara modevärlden utan även stjärnor som uppskattar amerikanens minimalism och rena elegans. Michael Kors kollektion av accessoarer lanserades 2011. Med sina glasögon och solglasögon ger kollektionen ett intryck av stadselegans med en egenartad lyxprägel i kombination med fräsch retrokänsla.

Michael Kors senaste glasögonkollektion omfattar en rad moderna och klassiska modeller. På sitt typiskt amerikanska sätt leker Michael Kors med olika former men gör aldrig avsteg från den läckra designen. Michael Kors är känd för starkt kontrasterande och oväntade färger som ger glasögonen en ny känsla av elegans och dig en ny stil. Färgskalan sträcker sig från glättiga pastelltoner över jordaktigt bruna och gröna nyanser till vilda guldbruna färger och sköldpaddstoner. Diskreta tvåtonsfärger är en röd tråd genom hela kollektionen och ger en spännande look. Oavsett vilket par du väljer ger de klassiska, pigga formerna en känsla av ren glamour. Den slående Michael Kors-logotypen gör också sitt till och länkar på ett lyxigt sätt samman bågen med skalmarna, vilket gör ett elegant, högklassigt och klassiskt intryck.

Alla receptbelagda glasögon från Michael Kors har superhårda plastglas som standard. För en extraavgift kan du välja andra glas. Efter att du har lagt beställningen sätter vi in glasen och levererar glasögonen så snart som möjligt. Ytterligare information om vår bästa pris-garanti och 90 dagars öppet köp finns på Mister Spex webbplats. Utöver den senaste Michael Kors-kollektionen har Mister Spex även glasögon från många andra märken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.