Spara 25 % på alla glaspaket inför den nya säsongen¹
Carolina Herrera
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Carolina Herrera Glasögon

(68)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 68

Carolina Herrera-glasögon: urban och modern stil.

New York är en av världens huvudsakliga modestäder, tillsammans med Milan och Paris. Amerikanen Carolina Herrera, som ursprungligen kommer från Venezuela, är en av de formgivare som kännetecknar stadens typiska stil: klassisk, elegant och extremt modern. Hennes klädmode, men också tillbehör som Carolina Herrera-glasögon definieras av en stor nypa sydamerikansk värdighet. Hennes designer representerar till en början den trendiga bilden av den spännande staden vid Hudson River. 1980 beslutar hon att flytta till "Big Apple" för gott - och ungefär ett år senare presenterar hon sin första modekollektion. Från och med detta fortsatte framgången med stormsteg för Caroline. En avgörande faktor till framgången är att många kändisar upptäcker varumärket. En av designerns mest kända kunder på 1980-talet var Jacqueline Kennedy Onassis. Men hon lutade sig inte tillbaka för det och vidareutvecklade med tiden hennes stil och designer. Under tiden bär en ny generation av kändisar, som Kristen Stewart, Carolina Herreras skapelser - på den röda mattan.

Klassiska, eleganta proportioner för perfekt harmoni

Glasögon för henne">Damkollektionerna finns i två olika designstilar. Båda är lika tidlösa som de är eleganta och passar därmed perfekt med varumärkets filosofi: den fyrkantiga trapetsformen och den runda panto-designen. Det finns många orsaker till varför båda är eviga klassiker i en värld av glasögon: bland annat att de, med sina generöst dimensionerade glas, erbjuder ett bekvämt och brett synfält. Dessutom är de extremt mångsidiga och passar många ansiktsformer. Panto-formen är idealisk för mer kantiga ansiktsformer medan den trapetsformade passar runda ansiktsformer bättre. De olika glasögonen tar inte över ansiktet utan kompletterar på ett harmoniskt sätt. Låt dig inte luras av det faktum att många av Carolina Herreras glasögon verkar väldigt lika i formen vid första anblicken - i själva verket är tricket: det hårfina spelet med proportioner. De små men subtila skillnaderna gör att du kan hitta den modell som passar just dig perfekt.

Färger och eleganta detaljer

Carolina Herrera-glasögon, kännetecknas av en distinkt färgpalett: neutrala nyanser som svart, beige och brun möter starka färgtoner. Förutom eldig röd finns grön, strålande himmelsblå, mjuk rosa och ljusorange. Du kan välja hur modigt ditt färgval ska vara. Dessa Carolina Herrera-bågar är ett perfekt alternativ om du inte vill nöja dig med en enda färg. Pricken över i:et är de högkvalitativa detaljerna, som till exempel guldpläterade gångjärn eller guldfärgade detaljer på skalmen. Nyanser från rosé guld till gult och rött guld koordineras med den totala sammansättningen.

Fördelarna med att köpa Carolina Herrera-glasögon online

Enkelslipade standardglas ingår alltid hos Mister Spex. Fler val av glas är tillgängliga mot en extra kostnad. Hos Mister Spex köper du dessutom dina glasögon till ett 40–50% lägre pris än hos din lokala optiker. Hitta dina glasögon enkelt hos Mister Spex, så här gör du steg för steg: Vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida hjälper dig att hitta rätt via olika filter, till exempel bågar från Carolina Harrera. Du kan prova glasögon online via vårt digitala provrum.

  • Ladda enkelt upp en bild på dig själv eller prova direkt via webb-kamera för att se hur bågen sitter på just ditt ansikte. Dessutom: kan du beställa upp till fyra par glasögon för att prova hemma helt kostnadsfritt i 10 dagar, med vänner och familj. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar. Utnyttja alla Mister Spex fördelar:
  • Brett utbud av 3 000 designglasögon
  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas
  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin
  • Fri frakt vid köp över 700kr.
  • Upptäck dina nya favoritglasögon från Carolina Harrera i Mister Spex sortimentet idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.