Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(196)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 196

Calvin Klein från Mister Spex

Sedan början av 1980-talet har modemärket ck Calvin Klein varit banbrytande i branschen. Minimalistiskt och ”rent” är de ord som bäst beskriver New York-märkets kollektioner. Företaget grundades 1968 och är i dag ett av de största modeimperierna med ständiga framgångar. Vid sidan av sina ”skandalösa” reklamkampanjer är märket särskilt känt för hög kvalitet och sin legendariska kollektion av underkläder, ck Calvin Klein.

Företagets grundare och namne Calvin Richard Klein föddes 1942 och växte upp i Bronx som son till ungerska invandrare. Han studerade vid High School of Art and Design och efter examen slutförde han 1962 framgångsrikt sina studier i modedesign vid Fashion Institute of Technology. Efter olika arbeten inom New Yorks modescen grundade han märket Calvin Klein tillsammans med sin gode vän Barry Schwartz och märket blev snabbt ett ledande internationellt modemärke.

ck Calvin Klein fick sitt genombrott genom återupplivandet av de klassiska underbyxorna med ck-logotypen på linningen. Stjärnfotografen Bruce Weber tog bilder av musikern och skådespelaren Mark Wahlberg > Marky Mark.

Utöver herr- och damkollektioner, underklädes- och jeanskollektioner, parfymer, glasögon och klockor tillverkas i dag till och med heminredning med Calvin Klein-märket. Märket präglas ofta av unisexmode, i kläder såväl som parfymer och solglasögon, och är ett måste för både manliga och kvinnliga modeentusiaster. Den typiska stilen är alltid uppenbar: tydlig, konsekvent stil, dämpade färgtoner och kvalitetsmaterial – mode för framgångsrika och självmedvetna stadsbor som lägger större tonvikt på klassisk, elegant stil än flashig glamour.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo