Shoppa mer – spara upp till 25 %!¹
Adidas Originals

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(84)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 84

Adidas Original solglasögon hos Mister Spex

Solglasögonen tillverkas av högsta standard av det ikoniska sportmärket Adidas. Adidas solglasögon tillverkas för en aktiv, sportintresserad målgrupp i en bredd av olika designer. Designdetaljerna för solglasögonen i detta urval tilltalar främst den yngre generationen. En mängd olika färgkombinationer och den ikoniska Adidas-logotypen kombineras för att skapa solglasögon som är både iögonfallande och trendiga. Detta är ett märke som är förknippas med kvalitet, hållbarhet och originalitet. Du hittar den allra senaste designen från Adidas här hos Mister Spex. Adidas Original solglasögon definieras av deras robusta skalmar och den funktionella, kupade fronten. Det hållbara materialet hos solglasögonen i denna kollektion gör dem mycket populära hos människor som tillbringar mycket av sin tid utomhus. Med dessa solglasögon kan vi verkligen vara ute och njuta av solskenet året om. Så förvänta dig att se dem på stränder och vid pooler på sommaren men likaså i skidbacken på vintern.

Solglasögonen i det här sortimentet är lika unika som de är snygga - vilket gör dem perfekta för både modemedvetna och individualister. Adidas Originals solglasögon, skapade för att passa både män och kvinnor, bockar i alla rutor när det gäller det praktiska, djärva färgkombinationer och ungdomlig stil. Inramningen gör dem idealiska för resor och sport, men de ser lika bra ut i mer formella tillställningar. Du kan välja de perfekta solglasögonen från Adidas sortiment hos Mister Spex med hjälp av vårt digitala provrum. Se själv hur dina valda solglasögon kommer att se ut genom att använda vår avancerade 3D-teknik - innan du köper dem. Det digitala provrummet låter dig se hur solglasögon kommer se ut på just ditt ansikte. Vi levererar snabbt och enkelt vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt köp. Hos Mister Spex, Europas ledande optiker online, hittar du alla solglasögon du behöver. Dessutom erbjuder vi alltid fri retur på solglasögon om du mot förmodan skulle ångra ditt köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo