Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Nike Sportglasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Nike Sportsglasögon hos Mister Spex

Det Nike är en storfavorit bland kändisar, idrottsstjärnor samt entusiastiska fans av den urbana klädtrenden. Den världsberömda Nike-loggan har bibehållit ett rykte av hög kvalitet och en överlägsen nivå av produktutveckling. Oavsett om du behöver solglasögon till vardagsaktiviteter eller för joggingturer i skogen, har vi på Mister Spex sortimentet av Nike-sportglasögon för dig och din livsstil.

Mister Spex Nike sportglasögonsortiment inkluderar något för nästan alla sportaktiviteter. Skidåkning, cykling, golf eller bollsporter - oavsett vilken sport du utför, hittar du din perfekta sportaccessoar i Nike-sortimentet på grund av deras breda utbud.

Nikes sportglasögon är inte bara skapade för att uppfylla de funktionella kraven av din sport - utan också med trendiga designer i åtanke.

Många modeller i Nike-sportglasögonsortimentet är utrustade med ett "Interchange Lens System". Med den tekniken kan du anpassa glasen i dina Nike-sportglasögon så att de passar de olika ljusförhållandena för just din sport. De olika tonade glasen är speciellt tillverkade för specifika former av sport, vilket ger en obegränsad panoramasikt - även när förhållandena blir tuffa.

Den senaste utvecklingen inom Nike-sportglasögon är det ventilerade nässkyddet, för ännu mer komfort och Flying Lenses ™. Denna nya glasdesign förbättrar stabiliteten och minskar risken för att glasen ska imma igen till ett absolut minimum.

Finns i både klassiskt svarta och färgglada nyanser. Släta och enkla bågar, med den kända Nike-logotypen, garanterar Nike enkel rörlighet och komfort. Samtidigt som de specialdesignade glasen förbättrar din syn under alla möjliga förhållanden. Använd vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida för att filtrera på bland annat pris, färg och material.

Du kan till och med prova alla bågar i vårt digitala provrum med hjälp av en bild på dig själv eller direkt i webbkameran. Shoppa dina nya Nike sportglasögon enkelt och bekvämt hos Mister Spex.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo