Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

15 % rabatt för härliga sommartider!¹ – Kod: ENDLESS15
chloe
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Chloésolglasögon från Mister Spex Sverige

olglasögonen från Chloé är modeaccessoarer som heter duga. De är alltid först med de senaste trenderna och stilarna. Chloés solglasögon är accessoarer för dem som vill uttrycka sig – du skiljer dig från mängden och skyddar samtidigt ögonen mot solens UV-strålar. Dessa glasögon ser lika bra ut på stranden som i skidbacken.

Chloé tillverkar stilfulla glasögon för kvinnor. De har karakteristisk design och sortimentet omfattar överdimensionerade runda och fyrkantiga bågar, bågar i pilotstil och retrobågar. Flera av bågarna har intressanta gulddetaljer på bågarnas kanter eller på gångjärnen. Det finns svarta, bruna och metalliska solglasögon och glasen erbjuds i en rad färgtoner. Vilken stil du än väljer ger Chloés solglasögon en klädsam look som är unik och oförglömlig.

Det är enkelt att köpa solglasögon från Mister Spex. Du kan beställa över nätet och får hem dina solglasögon inom ett par dagar. Leveranskostnaderna ingår i priset och returportot är gratis. Om du behöver råd innan du beställer kan du ringa oss och tala med någon som gärna förklarar hur det går till att beställa.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.