Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Alpina

(35)
Visar produkter 1 till 35 av 35

Solglasögon från Alpina

Detta företag nära Augsburg i Tyskland har funnits i mer än 30 år och är i dag en av de ledande leverantörerna av sportglasögon och solglasögon. Alpina är också marknadsledande när det gäller skidglasögon.

Alpinas grundare, Werner Grau och Rolf Obermeier, har genom sin entusiasm och sitt nytänkande tagit företaget till höjder som ingen trodde var möjliga. Och finns Alpina sortiment av solglasögon i Mister Spex butik.

Alla Alpinasolglasögon i Mister Spex butik har den särskilda Ceramic Lens Technology. Denna hållbara polykarbonatbeläggning ger 100 % UV-skydd (upp till UV 400) och är hård på insidan.

Alpinasolglasögon med CeramiC Mirror ger också perfekt skydd. Denna typ av Alpinasolglasögon absorberar ytterligare infraröd strålning och är reflekterande på utsidan.

Med all denna teknik är Alpina Scrimp ett måste i Mister Spex nätbutik. Deras svängda framsida gör att dessa Alpinasolglasögon sitter som klistrade på ansiktet och aldrig glider av. Svängda linjer och det svarta décomönstret gör Alpina Scrimp till en av Alpinas populäraste solglasögonmodeller i Mister Spex butik.

Alpina Wylder är också ett verkligt konstverk. Dessa glasögon har också CeramiC Mirror-teknik. Den genomskinliga bruna looken ger dem det lilla extra. Ovala glas och sportig basjustering garanterar bästa möjliga syn med Alpina Wylder.

Alpinasolglasögonen i Mister Spex butik har antingen hel- eller halvbågar. I linje med märkets filosofi är alla Alpinasolglasögon mycket sportiga och är lämpade för en aktiv livsstil.

Innan du köper kan du testa om Alpinasolglasögonen passar dig. Tack vare vår tjänst för virtuell provning kan du få ett hum om hur de kommer att se ut. Om du inte är helt nöjd med köpet har du 90 dagars öppet köp, så du kan skicka tillbaka dina Alpinasolglasögon och välja en annan modell i butiken eller få pengarna tillbaka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo