Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
131 Resultat

Från en kyrka i Amsterdam till resten av världen: Scotch & Soda eyewear

Det nederländska märket Scotch & Soda grundades 1985. Det har sitt huvudkontor i Amsterdam och skapar kollektioner i en föredetta kyrka i stadens centrum. Idag har företaget över 200 butiker i bland annat Tyskland, Storbritannien, USA och Hongkong. Även i Wien finns det flera butiker. Det var inte länge sedan märket, som från början var inriktat på herrmode, presenterade sin första solglasögonkollektion för både kvinnor och män på marknaden. Märkets designfilosofi, att överraska och att glädja, är densamma än idag, vilket syns på glasögonmodellerna med sina unika detaljer. Det finns alltid något att upptäcka när det kommer till glasögon och solglasögon från Scotch & Soda – och det spelar ingen roll om det handlar om detaljer i polerat, guldfärgat rostfritt stål eller färgglada skalmtoppar i marmormönster.

Glasögon från Scotch & Soda – en tydligare stil finns inte

Med över 200 butiker runt om i världen känner Scotch & Soda till hur man släpper fram lokala nyanser, utan att för den sakens skull tappa bort den egna oförglömliga stilen. Scotch & Soda-glasögon kombinerar klassiska former såsom pilot-, cateye- och panto-glasögon med hippa detaljer i urban stil. De sexkantiga bågarna med den tunna guld- och grönfärgade metallramen är mycket populära och iögonfallande. En annan detalj som är fin är den mjuka gravyren på glasögonbågarna. Hos Mister Spex kan du prova glasögon från Scotch & Soda online och se direkt vilka modeller som passar dig bäst. Det enda du behöver är en webbkamera eller ett porträttfoto. Hittade du inga glasögon från Scotch & Soda som motsvarar dina önskemål? Spana då in kollektionerna från Ray-Ban, Oakley och CO Optical i lugn och ro.

Solglasögon för henne: sköldpadds- eller marmormönstrade detaljer

Scotch & Sodas solglasögonkollektion för kvinnor är precis lika mångsidig som sina användare. Oavsett om du är ute efter ett par trendiga eller klassiska glasögon, eller kanske till och med lite av varje – kollektionen har något som passar alla. Glasögonmodellerna är tillverkade av metall eller acetat och imponerar med en tydlig design, varma färger, överraskande tryck och charmanta detaljer. Scotch & Soda älskar att ge klassiker en nytolkning. Glasögonmodeller av acetat med sköldpadds- eller marmormönstrade detaljer för samman svunna tider och dagens stilar. På så vis bevisar de att de finaste stilarna är tidlösa. Glas av hög kvalitet spelar en viktig roll i Scotch & Sodas solglasögonkollektion för damer. Tonade glas med olika färger eller med gradvis färgning fulländar bågarna och ger ett hundraprocentigt UVA- och UVB-skydd. Har du ett synfel och behöver använda glasögon? Hos Mister Spex kan du köpa de flesta solglasögonen från Scotch & Soda med styrka.

Solglasögon för honom: guld är ett måste

Brooklyn, Pasedena, Abott och Kinney: namnen på herrsolglasögonen får dig att glädjas och tänder din äventyrslust och reslängtan. Det spelar ingen roll vart du är på väg – med solglasögon från Scotch & Soda är du alltid redo! De senaste solglasögonkollektionen för herrar från Scotch & Soda kännetecknas av material av hög kvalitet, eleganta logotyp-gravyrer och speciella komponenter och detaljer. Brun och guld spelar en huvudroll bland många av glasögonmodellerna, vilket ger dem en lätt vintage-touch. Oavsett om du kikar på runda glasögon, pilotglasögon eller kantiga glasögon – vi är säkra på att du kommer att hitta en modell som passar perfekt till ditt ansikte. Använd Mister Spex filterfunktion för att hitta vackra solglasögon från Scotch & Soda för runda, ovala, kantiga och hjärtformade ansikten.

Köp glasögon eller solglasögon online hos Mister Spex – så garanterar vi att du känner dig 100 % nöjd

Mister Spex har över tre miljoner nöjda kunder i hela Europa. Vi gör vårt bästa varje dag för att kunna leverera utmärkt kvalitet och fantastisk service. Som kund hos Mister Spex kan du dra nytta av många fördelar:

  • Glasögon och solglasögon från Scotch & Soda och många fler ledande märken

  • Personlig service och kompetent rådgivning via telefon och mejl

  • Snabba och tillförlitliga leveranser

  • 90 dagars öppet köp

10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo