Oakley

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
559 Resultat

OAKLEY

Oakley är märket för dig som inte tycker om att kompromissa när det kommer till din prestationsförmåga. Glasögonen från Oakley är skapade för professionella idrottare och efter deras behov. Målgruppen ställer höga krav på sin utrustning. Oakley arbetar därför för att hänga med i utvecklingen genom att hålla koll på de senaste tillverkningsmetoderna, innovativ teknik och praktiska funktioner.

Oakley strävar ständigt efter att förbättras och utvecklas, vilket gör märket revolutionerande och nytänkande. De dynamiska glasögonen förenar hög kvalitet, god passform och lång hållbarhet i ett. Glasögonmodellerna är robusta och klarar av alla utmaningar – även när det går vilt till. Glasögonen med den sportiga designen finns i flera spännande färger, kombinationer och former. Oakleys glasögon och solglasögon får varje idrottares hjärta att slå lite snabbare!

Oakley – märket för idrottare

Oavsett hur du tränar – om du åker skidor, cyklar, joggar eller rider – så har Oakley rätt sportglasögon för dig. Hos Mister Spex hittar du både glasögon och solglasögon med styrka från Oakley. Det är viktigt att du ser ordentligt när du tränar, både för din egen säkerhet och andras. Sitter inte dina glasögon rätt eller klarar de inte av träningen utan krångel? Då kan Oakleys sportglasögon vara lösningen!

Det bästa med Oakleys sportglasögon är att de är både för inom- och utomhusträning. Kolla in vårt utbud av sportglasögon från Oakley här på misterspex.se! Skulle du vilja veta hur du ser ut i dina favoritglasögon? Testa hur många glasögon du vill i vårt digitala provrum.

Vill du hellre låna hem glasögonen för att prova hur de känns innan du köper dem? Du kan låna upp till 4 bågar i 10 dagar. Läs mer om hur hemlån av glasögon går till här.

Glasögonen som passar i alla situationer

Alltid redo – scouternas motto – gäller även för glasögonen från Oakley. Märket är kanske framför allt känt för sina skidglasögon, cykelglasögon mm., men det är inte allt! Du kan även använda dem i vardagen, och inte bara när du sportar. Oakley erbjuder nämligen även läsglasögon, terminalglasögon och glasögonbågar för progressiva och receptbelagda glas.

Här är några exempel på glasögonbågar från Oakley som passar till progressiva glas:

Sportsolglasögon från Oakley

Solglasögonen från Oakley klarar det mesta! De skyddar inte enbart ögonen mot solen, de ser snygga ut också. Med polariserade glas minskas dessutom risken att du bländas av solen eller andra reflektioner från bland annat vatten, asfalt och snö. Välj mellan bågar av metall, plast och titan och hitta sportsolglasögon som passar dig och ditt aktiva liv. Använd filterfunktionerna till vänster och sortera till exempel efter pris, ansiktsform, lins- och bågfärg samt form.

Utöver de klassiska pilotsolglasögonen finns sportsolglasögon från Oakley även i andra spännande former, som till exempel cateye, bowline och wraparound. Självklart finns även rektangulära, fyrkantiga och runda solglasögon med i vårt sortiment från Oakley.

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo