Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Frequency
Ta bort alla filter

Användningstid

Märke

Tillverkare

3

Frequency Kontaktlinser

VI HETER NU MISTER SPEX!

-15% På hela sortimentet & fri frakt

Använd rabattkoden: MSX15 i kassan


Frequency kontaktlinser

Frequency kontaktlinser är användarvänliga månadslinser med fantastisk syrepermeabilitet för många olika ögontyper. Frequencysortimentet från Mister Spex omfattar Frequency 55 med ökad formstabilitet, Frequency 55 Aspheric med asfärisk form för särskilt skarp syn och Frequency XCEL Toric för ögon med astigmatism.

Hela Frequencysortimentet är av högsta klass till ett bra pris. Dessa linser bygger på CooperVisions mångåriga erfarenhet. Du kan också abonnera på Frequencylinser från Mister Spex för att spara tid och energi. När du har gjort ditt köp kan du ange när du vill ha nästa förpackning med Frequencylinser. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och koppla av!

De Frequencylinser som säljs bäst på Mister Spex är de klassiska Frequency 55 för torra ögon, Frequency Aspheric med ultramodern asfärisk linsform och Frequency XCEL Toric för ögon med astigmatism. Frequencylinser från CooperVision – marknadsledande på området för mjuka toriska linser.

Kontaktlinser från Frequency

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Summa av normalt butikspris för bågen och cirkapriset för två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

** Alla bågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

De överstrukna priserna utan cirkapris är Mister Spex normala priser.